Ekonomija

NTO domaćin jednoj od najgledanijih ruskih televizija TVN Russia

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru promotivnih aktivnosti na tržištu Rusije, domaćin je novinarskoj ekipi televizijskog kanala „TVN Russia“ koja od 18. do 23.oktobra boravi u studijskoj posjeti Crnoj Gori.

Riječ je o jednoj od najpoznatijih ruskih televizija, čija ekipa će u Crnoj Gori snimati prestižnu emisiju “Poedem, Poedim“ u kojoj će akcenat biti na gastronomiji, lokalnim običajima i ljudima.

Kadrovi za emisiju snimaće se na području Herceg Novog, Boke Kotorske, Kolašina, Žabljaka, Skadarskog jezera, Rijeke Crnojevića i Njeguša.

Novinari televizije “TVN Russia” obišli su Njeguše gdje su imali priliku da se upoznaju sa procesom sušenja njeguškog pršuta, a narednih dana boraviće u Herceg Novom i Tivtu, gdje će pored obilaska atraktivnih turističkih lokaliteta, za novinare biti organizovana i dva “cooking show”-a koz koje će im biti predstavljena priprema tradicionalnih crnogorskih jela, a čiji domaćini će biti hoteli „Lazure Hotel &  Marina“ i „Regent Porto
Montenegro“.

U drugom dijelu posjete, novinari će imati priliku da obiđu selo Žlijebi i Farmu Ostriga u Herceg Novom, dok će poslednjeg dana boravka posjetiti Rijeku Crnojevića.

Studijska posjeta predstavnika ruske televizije „TVN Russia” realizuje se uz podršku Lokalne turističke organizacije Herceg Novog, kao i podršku hotela “Lazure Hotel& Marina” i „Regent Porto Montenegro“.

TVN Russia je jedna od najpoznatijih telivizijskih kuća u Rusiji sa gledanošću od preko 54 miliona na mjesečnom nivou. Emisija “Poedem, Poedim” snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana u februaru 2021.godine.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mario
Gost
Mario

Na Njeguse dje su imali priliku da se upoznaju sa susenjem Holandske po novom nazivu Nizozemske svjeze-smrznute sunke-prsute.E “domaca”samo tako.

Send this to a friend