Ekonomija

NTO pozvala turističke privrednike da učestvuju u poslovnoj  radionici sa turoperatorima iz UAE

NTOCG poziva predstavnike turističke privrede da učestvuju u poslovnoj  radionici sa turoperatorima iz UAE u Dubaiju

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore poziva zainteresovane predstavnike turističke privrede Crne Gore da se prijave za učešće u poslovnoj radionici sa turoperatorima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koja će biti održana tokom Svjetske izložbe EXPO 2020, u Dubaiju.

EXPO je najznačajnija međunarodna izložba koja se od 1851. godine svake pete godine organizuje u izabranoj zemlji, odnosno gradu domaćinu. Zemlje učesnice predstavljaju ideje, iskustva i najbolje prakse na temu predmetnog Expo-a. Svjetska izložba u Dubaiju  održava se u periodu od 1. oktobra 2021. do 31. marta 2022. godine, pod krovnom temom „Povezivanje umova, stvaranje budućnosti“ koja obuhvata tri podteme: Mogućnost, Mobilnost i Održivost. Crna Gora predstavlja se u okviru podteme održivost, pod sloganom „Blagoslovena prirodom“.

Imajući u vidu da je šest mjeseci trajanja izložbe svojevrsna prilika za promociju Crne Gore kao turističke destinacije, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, organizuje promociju turističke ponude za turoperatore i medije iz regiona Bliskog istoka.

“Promocija će biti održana u paviljonu Crne Gore, 6. februara 2022. godine, budući da se tog dana obilježava “Nacionalni dan Crne Gore na EXPO-u“. Očekuje se prisustvo predstavnika outbound turoperatora, turističkih agenata, medija i online influensera, kao i aviokompanija iz zemalja regiona Golfskog zaliva. Za predstavnike turističke privrede Crne Gore participacija za učešće u B2B radionici se neće naplaćivati. Poziv za prijave za učešće na poslovnoj radionici u organizaciji NTOCG je otvoren do 24. januara 2022. godine, a broj mjesta je ograničen”, saopšteno je iz NTO.

Kontakt osoba za prijave i dodatne informacije je Jelena Vidaković, mob. +382 67 363 301, e-mail: [email protected].

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RRRRRR
Gost
RRRRRR

Je li ovo ono đe su bili otkazali učešće?

Send this to a friend