Ekonomija

Oboren dnevni rekord po broju putnika na liniji Bar-Bari

FOTO: Jedro.me

Brod “Dubrovnik” je danas na putovanju od Barija do Bara prevezao rekordan broj putnika na ovoj liniji.

Na trajektu Jadroliniji našlo se tačno 1246 putnika! Na brodu je, pritom, bilo i 219 automobila, 6 kampera, 2 kamiona i 13 motora!

Avgust je, inače, tradicionalno mjesec u kojem se ostvaruje najveći promet ljudi i roba na ovom pomorskom pravcu.

Barska plovidba AD je poslednje dvije godine liniju između Bara i Barija „pokriva“ u saradnji sa hrvatskim partnerom Jadrolinijom iz Rijeke čiji brod “Dubrovnik” drugu godinu za redom spaja obale Crne Gore i Italije, liniju koja postoji preko pola vijeka.

Iz Barske plovidbe AD izrazili su zahvalnost svim komitentima i korisnicima usluga koji koriste ovaj putni pravac.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

A Nasi Mornari pajke….A novac od zarade ide….Toliko smo zaostali..no Comment…Na kraju ce te nac polovan brod…tuzno?

kajo
Gost
kajo

Umjesto da cute i uce strucnjaci iz Barske plovidbe se ponose svojom sramotom. Imali su svoj brod kojim su u ovom periodu prevozili tek nesto vise od 500 putnika. Potopili su ga svojom pohlepom, neznanjem, nemarnoscu nakon cega su liniju poklonili Hrvatima kojima sad zahvaljuju sto su njihovim brodom Dubrovnik koji ima godina koliko ih je Sveti Stefan imao prevezli… Više »

Razocarani
Gost
Razocarani

Blago nama za nasu pamet. Prije gofinu dana,javih se na ovaj portal,sa upozorenjem,da ni pokiju cijenu. Ne smijemo prekinuti brodsku liniju BAR BARI Medjutim ,nasi eksperti rekse da ta linija nije isplativa sa iznajmljenim brodovima Tako Zlatnu Koku gurnu. Smo Hrvatima u RUKE,vjerovatno uz neciju drbelu loris a stetu po drzavu. Sramota je,kada danas pricamo o TUDJIM rekordima,i ODLIVOM velikog… Više »

Send this to a friend