Ekonomija

Od 1. juna direktni letovi Podgorica- Varšava, karte u prodaji

Poljska aviokompanija LOT će od 1. juna po prvi put uspostaviti redovnu liniju Varšava-Podgorica, a karte su već u prodaji.

Kako je saopšteno iz Aerodroma Crne Gore, letovi će se obavljati svakog dana izuzev srijedom, avionima tipa Embraer 170 i 175. U zavisnosti od verzije aviona, kapacitet sjedišta je 70 – 82 sjedišta, uz tri raspoložive klase putovanja – ekonomska, ekonomska plus klasa i biznis klasa.

Preko ove kompanije, u jeku ljetnje sezone, putnici iz Crne Gore moći će da putuju i do SAD, preko aerodroma JFK ili Njuark, kao i do Toronta, Kanade.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa kompanijom LOT. Poljska je veoma značajno tržište i uspostavljanje ove linije će dati snažan impuls za pozicioniranje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije u toj zemlji. Mi smo sigurni da će se saradnja Aerodroma Crne Gore i LOT-a produbiti. Ovo je ne samo šansa da veliki broj poljskih turista dodje tokom ljeta u našu zemlju, već i da građani Crne Gore imaju šansu da putuju na veliki broj destinacija”, rekao je izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Karte aviokompanije LOT za liniju sa Podgoricom, dostupne su putem LOT-ovog kontakt centra, na www.lot.com i kod agenata prodaje.

Send this to a friend