Ekonomija

Od ulaska u NATO Crna Gora obara turističke rekorde

Zastava Crne Gore

Od ulaska u NATO, 2017. godine Crna Gora obara turističke rekorde i bilježi značajan rast turista iz država saveznica, objavljeno je na Twitteru Vlade Crne Gore.

Članstvom u NATO-u Crna Gora je ojačala imidž sigurne i bezbjedne države što je jedan od glavnih činilaca pri odabiru destinacije za odmor.

93

avatar
1000
65
28
0
 
88
DukljaninBosaNovaTurizamPeraLozacMilenaS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Nato je tu..sto je najbolje..sve ostalo ce đoć

BosaNova
Gost
BosaNova

“Ziva istina”

Turizam
Gost
Turizam

Da Nato je za to zasluzan ajde vise ne se..te. Logicno je da ce iz godinu u godinu biti samo vise turista. Ali turizam bez infrastrukture jao npr bulevar od BD prema Tivtu i duz jadranske magistrale bice haosa. Mali smo mi a posjecenost nam je velika…

Bokelj
Gost
Bokelj

Ljudi da li je uopste moguce da neko nesto ovako napise, ili vi mislite da smo mi bas svi ovce i da vam.vjerujemo.

Nikolina
Gost
Nikolina

Rekorderi po rebalansima budzeta

Serdar Krsto
Gost
Serdar Krsto

Od Budve do Tivta treba 2 sata vožnje do Bara istk tako Herceg Novi se jedva prolazi E da je ravnogorcima biti što nemože biti a to je da nema turista mada oni računajju samo ruse I srbe a ove ostale ne računaju umobolnici ravnogorska. Sve je više turista is zapadnog zemalja I zemalja NATO pakta to je evidentno I… Više »

PeraLozac
Gost
PeraLozac

Koliko je dana to trajalo a da izgleda da je puno.
Neko rece da su veliku guzvu na putevima pravila i mnoga vozila zapadno evropskih reg. tablica ali istovremeno iz tih se automobila Cu i albanski jezik.Da li je to istina???

Pjer
Gost
Pjer

Koja je sad ovo

Olja iz BP
Gost
Olja iz BP

Ne vjerujem svojim ocima i svojim praznim lezajevima, vec njima, ali opet mi nije jasno kako mi je novcanik prazan iako u prazne apartmane imam povecanje, tako rekose !

Boris
Gost
Boris

hahahahahahahahahhahahahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahhhahhahahaahahhahahaahahhahaahahahahahah

Kole
Gost
Kole

Poluđeće ovi Srbi kad’ ovo pročitaju.

Milo
Gost
Milo

Hahahahahahaha

Floyd
Gost
Floyd

NATO – turisticka organizacija😂

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Istina živa!!

MIks
Gost
MIks

Svaka cast, kako prije ne udjosmo, sad bi umjesto 30% vise nego prosle a preko 300% nego prije 10 godina, imali vjerovatno 60% vise turista nego ranije….NATO, EU i ostali imaginarni cinioci u supici imaginarne privrede sa na kraju svake godine rebalansima budzeta i novim zaduzenjima .Odlicno bas odlicno, mi smo sad sigurniji i sa nizom stopom kriminala u zemlji… Više »

Realan
Gost
Realan

Jun i jul nista nidje nikog ,avgust je bio bas zestok .Sve u svemu sve je to slicno niti manje niti vise od proslih godina.Rusa sve manje a ostalih nikad nije ni bilo ,glavni turisti su srbi rusi i ukrainci .

Send this to a friend