Ekonomija

Odović: Damjanović nije ništa skrivio, prosto mu je istekao mandat

Janko Odović

Državni sekretar u Ministarstvu finansija i socijalnog staranja Janko Odović saopštio je danas da je netačno da je vršio pritisak na zaposlene u Upravi prihoda i carina zbog njihove podrške smijenjenom direktoru Aleksandru Damjanoviću.

“Podžavam sve zaposlene u UPC da zakonito obavljaju posao. Moramo da se naviknemo u Crnoj Gori da su svi smjenjivi. Saradnja s Damjanovićem bila je jako dobro, ali prosto smjenivost i neki novi ljudi koji treba da ostvare rezultate su tu”, istakao je Odović nakon konferencije za medije povodom prezentovanja modela oduzimanja imovine nezakonitog porijekla.

On je dodao da su Damjanović i Petričević jutros obavili primopredaju u korektnoj atmosferi.

“Od svega toga se pravi mnogo buke bez razloga. Pitanje je da li se sječe trend pozitivnih rezultata ili će rezultati biti bolji. Koje je obrazloženje koje je javnost tražila kad je Damjanović imenovan? Čovjek nije ništa skrivio da bi ga razriješili. Prosto, istekao mu je mandat”, kazao je Odović.

On je dodao da po zakonu nije bilo potrebno bilo kakvo obrazloženje razrješenja bivše državne sekretarke u MFSS Mile Kasalice.

“Ministar nije našao odgovarajućeg saradnika u Kasalici. Iz mog iskustva, kako je Petričević pružila plan rada Uprave, mislim da će rezultati biti bolji”, rekao je Odović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MOJE ime
Gost
MOJE ime

Smjena javnih funkcionera je normalna stvar.

Direktor
Gost
Direktor

Kad bi kadrovski dolazilo da smjena. Odje su zamjene.

Posmatračica
Gost
Posmatračica

Šta, mislili ste da ga sklonite jer ne možete da se ugradite, pa da ga zadovoljite bordom direktora. Nije Damjanović kvarljiva roba.

Vera
Gost
Vera

Isteci ce i tebi mandat

Levis
Gost
Levis

Vama ne trebaju obrazloženja ,ali kada smjenjujete na taj način kadrove sa kredibilitet om,to znači da vam nije bitan kvalitet ,nego poslušnost.

Emil
Gost
Emil

Hahahaha, čuš istekao mandat, zemljo otvori se

Cg100%
Gost
Cg100%

A ko je tebe druze birao pa da zavodis red kako ti padne na pamet? Ajde izadji na bilo koje izbore kontra Damjanovicabice razlika 10 000:1!

Tito
Gost
Tito

Crna gora -Crnogorcima. Dolje fasisticka vlada

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Sto su tvoje refernce za posao koji obavljas?
Naravno da nije bilo skrivanja od strane Damjanovica, nego je rezultatima progutao vas lazni ekonomski bum. Gusili ste se u brojkama koje je ostvario a nije vas isticao u prvi plan

Darko
Gost
Darko

Hoce li Medo opet kadrirati?

Levis
Gost
Levis

Čudno je da se ne produži mandat nekome ko je dobro radio.

Ivan
Gost
Ivan

Hidrometeoroloskom zavodu su produzili vd stanje na novih 6 mjeseci a rezultati daleko ispod nule…

Milan
Gost
Milan

Tamo ni cistacica ne dolazi na posao a ne ostali…

Vera
Gost
Vera

Gospodine Damjanovicu osnujte stranku narod ce biti uz vas

BMX
Gost
BMX

Zenite se momci.
Vrijeme je !

Mauricijus
Gost
Mauricijus

ovo je nevidjeni nov drskosti!

ZdravRazum
Gost
ZdravRazum

Smijesno ali istovremeno i tuzno

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pa što ne raspišete oglas? VD stanje po zakonu može trajati 6 mjeseci, nakon toga ste u obavezi raspisati oglas i primiti nekog sa mandatom na 4 godine ili koliko je već propisano. Ne može se “vedeovati” unedogled, Odoviću, sivi tiću.

slavka
Gost
slavka

Nadam se da ćemo i tebe ispratiti ali ne sa aplauzom

Aristotel
Gost
Aristotel

Arogantan, nekulturan, mali čovjek.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Vi radite potpuno antievropski i smjenjujete sposobne ljude i zabadate prst u oko EU.Ako slučajno ne znate, nakon što niste poslušali preporuke iz Evrope i kada ste uklonili uspješnog direktora agencije za kontrolu civilnog vazduhoplovstva, u Briselu je donijeta odluka da vam se da loša varijanta Izještaja, gora čak i od Srbije.Pa vi nastavite.

Džikson
Gost
Džikson

Neznam odoviću jako te nije sramota da Damjanoviću i ime pomene. Ja kao suprotna i protivnik politike Damjanoviću kad kažem za vas je sve u ministarstvu Finansija profisore doktor. Vjerovatno ministru smera luka. Odoviču odbrojavate sate vašeg odlaska iz vkasti. Neće ni dps dolaze vaš dokazani i stručni pošteni da ovu državu izvade iz problema

Daca
Gost
Daca

Srce moje, fino si to objasnio

Vvvvv
Gost
Vvvvv

Prevedeno sa nesojskog recnika “jednostavno moze mi biti”

Vvvvv
Gost
Vvvvv

Prevedeno sa nesojskog recnika “prosto ,moze mi biti da ga smijenim”

Beharovic serif
Gost
Beharovic serif

Da je damjanovic cetnik nebi
Bio SMJENJEN?

Send this to a friend