Ekonomija

Orlandić: Bilo bi zanimljivo crnogorskoj javnosti dati na uvid zapisnike sa sastanaka upravljačkih organa Air Montenegro

Danilo Orlandić

Još u junu mjesecu prošle godine sam prognozirao veliki finansijski gubitak za Air Montenegro, kazao je bivši direktor Aerodroma Danilo Orlandić.

<<<ToMontenegro za pola godine u minusu 5,4 miliona eura<<<

Biće vrlo interesantno, navodi Orlandić, pročitati Izvještaj o radu i finansijski izvještaj i ukupno sagledati rezultate koji su postignuti.

“Bilo bi vrlo zanimljivo, takođe, dati na uvid CG javnosti zapsnike sa sastanaka upravljačkih organa ove kompanije kako bi se utvrdila pojedinačna odgovornost za ukupne gubitke koji će biti, kako se ne bi bježalo od istih”, napisao je Orlandić.

Osvrnuo se na svoje prošlogodišnje prognoze.

“U avgustu mjesecu prošle godine sam, takođe istakao, da je ,,Montenegro airlines uprkos svim problemima koje je imao bio aviokompanija koja je za Crnu Goru bila od neprocjenjive vrijednosti” i da će se to ubrzo i pokazati, jer rezultati rada nove kompanije za crnogorsku privredu i turizam nisu preveliki”. Rekao sam i da bih ,,Volio da griješim i da se nadam da vrijeme koje dolazi, neće pokazati da Air Montenegro čeka sudbina MNE Airlines.” Na žalost, danas se ispostavlja da sam bio u pravu”, objavio je Orlandić na Twitter-u.

Send this to a friend