Ekonomija

Orlandić: Crnogorski aerodromi opslužili više od dva miliona putnika

Danilo Orlandić (Foto: CdM)

Mjesec i po ranije u odnosu na prošlu godinu, crnogorski aerodromi došli su do cifre od preko 2 miliona opsluženih putnika, kazao je izvršni drirektor Aerodroma CG Danilo Orlandić.

Kako je naveo, od 1.januara do 23.septembra,  kroz  oba aerodroma prošlo je 2.041,458 putnika, čak 225 hiljada više nego u istom periodu 2017.

“Na Aerodromu Tivat do sada smo opslužili 1.101,375 putnika, a na Aerodromu Podgorica 940.110 putnika. Takodje, bilježimo sjajne rezultate i tokom septembra. Samo za prva 22 dana opslužili smo 283 488 putnika-34 hiljade više u odnosu na isti period prošle godine. Svi ovi podaci potvrda su uspješnog rada na polju poboljšanja aviodostupnosti i privlačenju novih partnera”, poručio je Orlandić.

Kako ističe, to im ostaje cilj i u narednom periodu.

“Takođe, ovi podaci su pokazatelj efikasnog rada svih aerodromskih službi na koji sam posebno ponosan, posebno ako uzmemo u obzir manjak kapaciteta. Očekujem da će do kraja godine na naša oba aerodroma biti opsluženo oko 2 i po miliona putnika, čak 300 hiljada više nego rekordne 2017.”, zaključio je on.

M.D. 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Smrdač Kukičić
Gost
Smrdač Kukičić

Zaludu vam je sve.

SAMPION
Gost
SAMPION

Tatin sin…citni tata…dobar da se pohvali i ostavi utisak…ucinak mu je nikakav…zastidje od aerodroma…i Tivat i Podgorica…

oooo
Gost
oooo

Obidjite zgrade pa pokusajte razlikovat putnike od radnika. Nema sanse. Obezbijedite uniforme tj radna odijela radnicima da se razlikuju od putnika.

Marko
Gost
Marko

Dakle Orlandicu dakle popravi dakle one pisoare dakle na podgoricki aerodrom. Dakle Orlandicu dakle kupi dva vozila umjesto dakle onih raspalih dakle traktora koji prevoze dakle prtljag od aviona dakle do onoga dakle hangara…
Dakle premijer je potpuno u pravu dakle ZASTIDA!!!!

2006
Gost
2006

Džaba ti je da su deset. Metla je spremna, samo je pitanje trenutka kad će biti aktivirana. Mada, nikakva šteta jer si, ionako, tu đe jesi samo zahvaljujući taju.

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

E moj Orlandiću Aerodrume može voditi i moja baba nazdravlje tebe pošto nije živa.

Durmitor
Gost
Durmitor

Koliko si partijskih vojnika opsluzio i udomio u ove dvije godine u aerodromima mozgologu???

mitar
Gost
mitar

Blago tati kako si sposoban. Kako bi tek aerodromi radili da stvarno dodje neko sposoban…

BudoMNE
Gost
BudoMNE

Eto tako.

Send this to a friend