Ekonomija

Otvorena ekspozitura Poreske uprave u Tuzima

Ekspozitura Poreske uprave danas je otvorena u Opštini Tuzi, a to je bila prilika i za susret direktora Miomira M. Mugoše sa predsjednikom Opštine Tuzi Nikom Đelošajem.

Mugoša je saopštio da je strateško opredjeljenje Poreske uprave da ispunjavanje poreskih obaveza u kontinuitetu čini jednostavnijim za poreske obveznike, gradeći servisni pristup i omogućavajući što jednostavniju komunikaciju sa poreskim organom, zbog čega je Aktom o unutrašnjoj organizaciji sistematizaciji radnih mjesta predviđeno formiranje ekspozitura i u trima novoformiranim opštinama – Petnjica, Gusinje i Tuzi.

“Na sastanku sa rukovodstvom Opštine Tuzi zaključeno je da će nova ekspozitura doprinijeti boljoj koordinaciji, kvalitetnijem pružanju usluga i efikasnijoj kontroli regularnosti poslovanja privrednika u Tuzima, a razmotrene su i mogućnosti bliže saradnje Poreske uprave sa administracijom ove lokalne samouprave na izgradnji povoljnijeg poslovnog ambijenta i na izgradnji većeg stepena poreske discipline, imajući u vidu da na teritoriji ove opštine postoji značajan opseg sive ekonomije, a gdje će naročito biti od značaja uzajamna saradnja sa opštinskim službama”, saopšteno je iz Poreske uprave.

Imajući u vidu da Poreska uprava kroz 9 područnih jednica i 15 ekspozitura ima organizacione jedinice u svim opštinama, organizacijom poreskog organa obezbijeđena je potpuna teritorijalna pokrivenost cijele države.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stara HERCEGOVI
Gost
Stara HERCEGOVI

To ce verovatno biti jedina ekspozitura koja nece imati posla.

Miljes
Gost
Miljes

Zaista je ovaj Nika kako ga nazvaše ovi iz DPS veliki igrač DPS,lijepo si nas častio Nika a kako će mo mi što ne plaćamo poreze a obecavao si da ih necemo placati e kukkkkuuu nama sada

Send this to a friend