English

The route of highway Bar-Boljare from aerial perspective

Construction on the highway Bar-Boljare is going as planned, and Minister of Traffic and Maritime Affairs Osman Nurkovic and executive director of CRBC for Montenegro visited the site on Friday.

„We are impressed by what we’ve seen today. We have no doubts that the works will be held in the highest standard”, Nurkovic said.

https://youtu.be/mTjCkcgIn9A

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
moov
Gost
moov

impozantno šta? ne vidi se ništa, pripreme poslije ovoliko vremena su totalni fail.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Od ovoga nema ništa, pošto je to promašena investicija. Ustvari, može se napraviti autoput od Bara pa do granice sa Srbijom, ali dalje se neće ići pošto je to Srbiji neisplativo jer rijetko ko iz Srbije ide za CG, a u budućnosti će ići još rjeđe. Šta će autoput ako njime niko neće prolaziti, ili ako će jedno vozilo proći… Više »

moov
Gost
moov

pa i jeste promašena investicija. Crnoj Gori nije interes da se povezuje sa Srbijom, već da napravi prvo Jadransko-Jonsku magistralu od Hrvatske do Albanije jer su nam to NATO saveznici. Uostalom, više nam treba put prema Hrvatskoj nego prema Srbiji. A i da nam manje dolaze gedže, ljepše je.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

@ moov

U potpunosti se slažem sa tobom.
A za povratak vaših CG koji od ’45 parazitiraju po Srbiji nazad, dovoljan je i sadašnji put.

cikotić
Gost
cikotić

Kako se Bar promijenio kad se gleda iz vazduha.

Milan
Gost
Milan

Kako sam juce i rekao,ministra samo interesue ova zlatna koka,kao i druga manje zlatna zvana Monteput.

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Dje je lompar ministar saobraćaja. ……….☆

Mrgud
Gost
Mrgud

Bez puteva nema napretka samo naprijed.Jos jadransko-jonski auto put.a znam da izgradnja infrastukture boli mnoge jadnike zarobljene u proslim vremenima ali zalud.

metadon
Gost
metadon

A dobro,no mene zanima da li je Brajović ili Suljo od Bosne vozio ovaj helikopter.I da li je Miles osim ove dvije partije i, one jedne sto sebe naziva opozicijom a čiji lider uz burek štrajkuje glađu,osnovao još koju partiju.Hvala

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Hranio sam te. ……….☆☆☆☆☆☆

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Fali kotoraninu pesto miliona. ……..proda mi akcije za pesto miliona po euro. ……skočile automacki na deset eura. …………..hahahahahaha

biba struja
Gost
biba struja

nevjerovatna trasa, vrhunski objekti, graditeljski poduhvat na kojem bi pozaviđela SFRJ, ALI hrvatska dalmatina ima takvu iskorištenost đe su ljeti čepovi i po nekoliko sati, pa kažu NERENTABILNO, održavanje ove trase zimi ima u svakom smislu i tehničkom i finansijskom da bude ogroman namet za državu, kad ova trasa bude puštena u promet gorivo neće padat ispod 1,5 eurića

Sejo
Gost
Sejo

Kako izgleda iz vazduha ko kozja staza i dokle vise samo iz pticje perspektive kad ce gradjani stvarno osjetiti bolji i udobniji put

Frki
Gost
Frki

Kad ? pa neprave koziu stazu . Nije lako tunel napravit i to nekoliko.

Gospodin
Gost
Gospodin

Odlično je! Put je put narode moj. Hvala Kinezima za vazda!

4km
Gost
4km

Trebalo bi nadleceti stari put od Vranskih Njiva do Veljeg Brda da svi vidimo kako izgledaju najduza 4 km puta u CG koji nikako da dodje na red za rekonstrukciju, a kojim svakodnevno saobraca veliki broj ljudi bukvalno rizikujuci svoje zivote i imovinu.

Sss
Gost
Sss

Mozda da prvo vratis naziv Vranske u Vranicke pa dako vam krene. Dosta je valjda sto smo Srsku preimenovali u Srpsku

Cocorayco
Gost
Cocorayco

E, u sretno vrijeme bi omladinske radne brigade za jednu smjenu utukle cio put PG – DG i to sa cetiri trake. Ovi smetenjaci ne mogu 15 godina da presvuku asfaltom ulice i bulevare po PG no izlomismo auta po rupcagama.

4km
Gost
4km

Bilo bi dobro kada bi ekipa iz CDM-a obisla stari put, i uz koju fotografiju sa terena napravili neki clanak. Mozda bi na taj nacin nadlezne makar malo podigli sa nulte tacke da pocnu razmisljati o resavanju ovog problema.

8milijardi eura
Gost
8milijardi eura

Odje treba pored puta jedna konoba. ……..

Send this to a friend