Ekonomija

Pao sistem u Željezničkom prevozu, a cijela Služba informatike na bolovanju

ŽPCG

Sistem za prodaju voznih karata u Željezničkom prevozu juče je pao, a svi zaposleni u Službi informatike pošli su na bolovanje, potvrđeno je juče za Dan iz tog preduzeća.

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, svi zaposleni iz Službe informatike pošli su na bolovanje jer ih je menadžment “zlostavljao”, što su iz ŽPCG demantovali.

“Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije “zlostavljao” nijednog zaposlenog u preduzeću, dok je na poslednjoj sjednici odbora direktora rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio odgovore od članova odbora direktora na sva postavljena pitanja”, kazali su iz tog državnog preduzeća.

Juče su saopštili da su otežani uslovi za prodaju karata, ali da se ona obavlja.

“Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo riješiti angažovanjem stručnog lica izvan preduzeća. Karte se pišu i za međunarodni saobraćaj”, naveli su iz ŽPCG.

Predsjednik Odbora direktora ŽPCG je Eldin Mučević, dok su članovi Valjon Mehmedović, Nevenka Garović, Marko Zečević i Draženka Simović.

ŽPCG je treći kvartal završila sa minusom od 62 hiljade eura, što je 13 puta manje nego za devet mjeseci 2018. godine.

26

avatar
1000
21
5
0
 
25
MajaNije mi nista;)DuškoŠojicMirjana
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije mi nista;)
Gost
Nije mi nista;)

Je li ovo onaj direktor sto je pitao neku direktoricu sta radi nocas 😉 e nije ni cudo sto su posli na bolovanje – i mene bi od njega muka na zivot bila…

Duško
Gost
Duško

Mora da je virus dok su na bolovanju SVI

Mirjana
Gost
Mirjana

SMIJESNA VIJEST.A NASI INFORMATICARI U SVIJETU.I TREBA.ELITA OD ING.JE NAPUSTILA CG.PA ZAPUTAJTE SE STRUCNJACI..STO JE JOS INTERESANTNO RADE ZA OGROMNE KORPORACIJE.SVIJETSKE AERODROME.BANKE…..E BAR SU SPASENI.

Šojic
Gost
Šojic

Ne dramite.Sad će direktor koji je tu kao stručni kadar to rešiti

Kakoe
Gost
Kakoe

Kad bi se otkacili od ovih bosnjaka i brajovica, ne velim da bi nam procvjetalo, ali bi barem za nijansu bolje bilo. Ovo nidje nema, manjih partija a vecih ucjenjivaca, sve im je malo.

Nenad
Gost
Nenad

Sve srbi u upravi..

Serdar
Gost
Serdar

Đe god dođoše ovi “kadrovi” iz koalicionog BS-a propade sve .

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

Zeljeznica posluje odlicno, svi njeni uhljebi redovno primaju platu, sto je i krajni cilj. A kada bi se financirala iz svojih prihoda, propala bi za manje od 24 sata.

Tvrtko
Gost
Tvrtko

Bošnjačka ,,Meka,,.

Lipovo
Gost
Lipovo

Ima li koga da pošalje Odbor direktora, na duže bolovanje?

Jasarko
Gost
Jasarko

Ne pada im im nesto drugo prelijepih koleginica su zaposlili ❤

bidon
Gost
bidon

Zeljeznica je u neku ruku ogledalo drzave, godina je 2020, udjes u voz i sve ti bude jasno kakvo je stanje u drzavi, samo najveci moguci lopovi i ljudi bez savjesti mogu toliko da srozaju sve firme..Logika nama dragog vladara je da godinama ne napredujemo kao i svi vec da nazadujemo… Prica mi drug kad dodju stranci i udju u… Više »

Milan
Gost
Milan

Te sto boluju kolektivno treba poslati kuci kolektivno pa neka dodje neko ko hoce da radi, kakav bezobrazluk od nerada.

Peđa
Gost
Peđa

Raspašoj

titko
Gost
titko

Ovo je prava diverzija posla, citava ekipa na bolovanje. Znaci menadzment zavisi od te interesne grupacije, odnosno gradjani CG.

Maja
Gost
Maja

Sigurno ih je neki veliki problem na to natjerao.

Kumara
Gost
Kumara

A od čega svi to boluju? Ko im dade saglasnost za to? Epidemija neka sigurno. E baš će nas ovakve primiti u evropu. Ma jedva čekaju.

Send this to a friend