Ekonomija

Pet puta više interneta i popust na pretplatu za aktivaciju kroz Telekom ME aplikaciju

Crnogorski Telekom od danas postpejd korisnicima nudi nove Non-stop pakete koji im donose značajne povoljnosti. Svi već aktivni korisnici Telekoma koji kroz aplikaciju Telekom ME produže ugovor za Non-stop postpejd paket, dobijaju pet puta više
gigabajta tokom trajanja ugovora i mogućnost da ostvare popust na pretplatu. Pet puta više gigabajta dobijaju i novi korisnici, kao i popust na Non-stop postpejd ako koriste još neki servis Telekoma.

Ostim toga, Non-stop postpejd paketi korisnicima Telekoma donose besplatne razgovore u svim mrežama, besplatne poruke i gigabajte za surfovanje u najbržoj 4G mreži u Crnoj Gori.

Ljubitelji multimedije mogu opušteno da uživaju u sadržaju dostupnom na YouTube i HBO GO platformama, budući da dobijaju po 100 GB mjesečno za korišćenje ovih aplikacija.

Na taj način ne troše gigabajte iz osnovnih paketa, pojašnjavaju iz Telekoma, a na isti način funkcioniše i njihova Extra TV mobilna aplikacija. Portal radio.telekom.me bez potrošnje interneta donosi muzički i informativni program brojnih crnogorskih radio stanica.

„Povoljnostima koje korisnicima dajemo kada produže ugovor kroz Telekom ME aplikaciju želimo da ih ohrabrimo da nastave da koriste digitalne alate kako bi na lakši, brži i sigurniji način, iz svog doma, upravljali servisima i uslugama. Digitalni alati i aplikacije poput naše postali su za sve građane jednostavnija i sigurnija opcija za obavljanje svakodnevnih obaveza, i u Telekomu različitim inicijativama kontinuirano radimo na tome da dodatno unaprijedimo zajedničko digitalno korisničko iskustvo.

Ovim povodom predstavljamo i Telekom ME aplikaciju u novom, vizuelno poboljšanom izdanju, koje donosi savremeni izgled, jednostavnu navigaciju i pojednostavljeni proces promjene tarife“, kazala je Gordana Spahić, rukovodilac za razvoj proizvoda i brend menadžment u Crnogorskom Telekomu.

Korisnici Non-stop postpejda mogu da podijele internet iz paketa sa jednim postpejd brojem koji se nalazi na nekoj od tarifa iz aktuelne ponude Telekoma (Non-stop, Max, Magenta 1).

Istovremeno, Telekomovi korisnici ne moraju da brinu o neželjenoj internet potrošnji, jer kada potroše gigabajte uključene u paket, pristup internetu se blokira. Korisnici mogu aktivirati dodatne opcije i uvijek biti online, u zemlji i u inostranstvu.

Non-stop postpejd paketi dostupni su za sva fizička lica, pozivom na broj 1500, u T-Centrima širom Crne Gore, i na sajtu www.telekom.me , gdje se mogu dobiti detalji o novim paketima.

Send this to a friend