Ekonomija

Piloti sa premijerom: Vlada još nema rješenje za isplate zarada

Arhiva

Predstavnici Sindikata linijskih pilota sastali su se danas sa premijerom Zdravkom Krivokapićem i ministrom kapitalnih investicija Mladenom Bojanićem.

Predsjednik Sindikata Nikola Ivanović saopštio je za TVCG da su im iz Vlade kazali da ne postoji zakonit način da se Montenegro Airlines spasi iz državnog budžeta, te da im preostaje formiranje nove kompanije o čemu će biti riječi na narednoj sjednici Vlade.

Kada je riječ o obavezama prema zaposlenima, Ivanović je kazao da Vlada još nema rješenja za isplate zarada i ostaliih naknada.

“Ne znaju ni kad ni kako i na koji način da nam isplate zaostala dugovanja”, kazao je Ivanović i dodao da je ostalo samo na obećanjima da će se raditi na tome.

Jedino je, kako je kazao, obećano formiranje nove kompanije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Duško
Gost
Duško

Piloti su zatvorili MA! Zašto ne kažu koliko su primači na ime pkate, bonusa, odanosti MA, dnevnica i provoda po Moskvi

Vukota
Gost
Vukota

Ako se stvar ubrzo ne riješi tu nema pomoći, što je i cilj ove nove vlade. Piloti, kao i stjuardese će da traže neke druge kompanije. Pomorci su to još odavno uradili jer od nečega se mora živjeti. Zaludu ćes da napraviš kompaniju ako nemaš kadra. To je isto kao kad bi neko napravio bolnicu a nema doktore. Ta bolnica… Više »

Vaše ime
Gost
Vaše ime

ova Vlada nema rješenja ni za što, sve “ekspert” do “eksperta”

Send this to a friend