Ekonomija

Plata kuvara u Ruži vjetrova 1.200 eura

Tokom ljetnje sezone hotelska grupa “Karisma Hotels Adriatic” koja posluje u visokokategorisanom turističkom objektu Ruža vjetrova zaposliće 50 radnika uglavnom na šest mjeseci. Kompanija ima potrebu za više profila radnika prvenstveno ugostiteljskog kadra, zatim od pomoćnih radnika do menadžera. Prijavljivanje kandidata je počelo danas, a krajnji rok za apliciranje je 1.april. Plata kuvara je od 700 eura (pomoćni) do 1.200 eura (glavni kuvar).

Danas je u Sali opštine Bar održan Dan zapošljavanja, na kojem je hotelska grupa “Karisma Hotels Adriatic” zainteresovanima prezentovala mogućnosti zasnivanja radnog odnosa u toj kompaniji, uslove.

Interesatno je da kandidati koji se dokažu tokom sezonskog rada u “Ruži vjetrova” imaju mogućnost zaposlenja u ovom konzorciju u Meksiku tokom zimskih mjeseci.

Inače, Karisma je osnovana upravo u Meksiku prije 18 godina. U Evropi je počela da radi 2014, a u Crnoj Gori posluje od sezone 2017. godine.

“Kandidatima nudimo internacionalno iskustvo, rad sa profesionalcima i niz benefita, poput inventa, tipa dobrodošlice, zabave za radnike tokom sezone, stipendije, najbolje treninge i obuke u Meksiku, mogućnost napredovanja zavisno od volje i motivacije kandidata”, kazala je Ana Hrgović, asistentica direktora ističući da sve zavisi od kandidata, njihove volje i motivacije.

“Karisma Hotels Adriatic Montenergro” otvoriće ovoga ljeta u Ulcinju “Holiday Village Montenegro”, a u Kotoru “Palazzi Allure”.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, kompanija koja posluje u sistemu Karisma Hotels& Resorts posjeduje 27 hotela i resorta i zapošljava preko 10.000 ljudi u sedam zemalja svijeta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sudija bankarsk
Gost
Sudija bankarsk

Tražim mađa medenicu 😂😂😂😂

DReal
Gost
DReal

Pa sto,nista posebno znacajno,tolika je plata asistentu kuvara na kruzerima,a manje se radi,hrana i smjestaj obezbijedjeni,osiguranje,sto znaci plata cista.Pa ko voli nek izvoli,agencija je Kouzon Montenegro.😉

marko bulatovic
Gost
marko bulatovic

Glavni Kuvar u Ruzi Vjetrova znamo ga mi dobro dobija istina je 1200 eur za 16 sati rada svaki dan bez ijednog slobodnog dan i crnči jadan od jutra do mraka. Kao i svi drugi a naročito sobarice koje rade po 15 sati za 300 eura svaki dan. A gledaj nebi kod njih radio da mi daju 3000 eur platu… Više »

Send this to a friend