Ekonomija

Počinje nagradni konkurs Kreni u avanturu i osvoji NLB Visa nagradu

NLB Banka je za svoje klijente, koji Visa platne kartice koriste u inostranstvu, pripremila nagradni foto konkurs „Kreni u avanturu i osvoji NLB Visa nagradu“. Nagradni konkurs će trajati od 20. maja do 1. jula 2019. godine. Klijenti imaju mogućnost da nakon završenog nagradnog konkursa osvoje jednu od četrnaest nagrada iz obezbijeđenog nagradnog fonda koji sadrži: vaučer za putovanje za dvije osobe, tri Go pro kamere i deset kofera.

Uslov za učešće u nagradnom konkursu podrazumijeva da klijent za plaćanje u inostranstvu koristi neku od NLB Visa platnih kartica (ne uključujući NLB Visa poklon i business kartice), uslika najljepše momente sa svog putovanja i podijeli ih na svom Instagram profilu uz kreativan opis i obavezan #nlbvisaavanturisti.

Po završetku nagradnog konkursa, tročlani žiri, na čelu sa poznatim crnogorskim fotografom Aleksandrom Jaredićem, će od svih pristiglih fotografija koje ispunjavaju sve uslove nagradnog konkursa, odabrati najkreativnije koje će biti nagrađene.

Pored šanse za osvajanje nagrade, NLB Visa kartice omogućavaju brzo, lako i sigurno plaćanje u inostranstvu podjednako kao i u zemlji. Klijentima koji putuju u zemlje regiona: Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Slovenija i Kosovo, na raspolaganju je besplatno podizanje novca NLB debitnim karticama na bankomatima NLB Grupe. Za plaćanja NLB Visa karticama, klijenti NLB Banke mogu ostvariti dodatne povoljnosti poput kupovine na rate bez kamate i naknade na više od 680 prodajnih mjesta, kao i u inostranstvu, dok plaćanjem svim karticama mogu ostvariti posebne popuste u visini do 20 odsto na više od 400 prodajnih mjesta širom zemlje.

Imena dobitnika biće objavljena na internet portalu Banke www.nlb.me najkasnije do 15. jula 2019. godine. Više informacija o nagradnom konkursu klijenti mogu dobiti na internet stranici www.nlb.me ili na 19888.

Send this to a friend