Ekonomija

Podrška preduzetništvu: Besplatno korišćenje 27 poslovnih prostora Glavnog grada

Foto: Glavni grad

Gradsko preduzeće “Tržnice i pijace” danas je objavilo konkurs za davanje na besplatno korišćenje poslovnih prostora u TC „Forum“ u cilju pružanja dodatne podrške razvoju preduzetništva, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Glavni grad, ustupanjem 27 poslovnih prostora na besplatno korišćenje do 31. decembra 2022.godine, podržava i ohrabruje građane da ostvare svoje biznis ideje, i daje značajan doprinos otvaranju novih radnih mjesta u Podgorici. Osim toga, realizacija ovog konkursa značiće i potpunu valorizaciju i oživljavanje ovog prostora”, naveli su u saopštenju.

Zainteresovana fizička i pravna lica prijavu na Konkurs, pojasnili su, podnose na propisanom obrascu, sa neophodnom dokumentacijom u zapečaćenoj koverti, sa naznakom: „Prijava na Konkurs za besplatno korišćenje poslovnih prostora u Tržnici „Forum“ – ne otvaraj“, na arhivi Društva „Tržnice i pijace“, ulica Oktobarske revolucije broj 124, Podgorica, zaključno sa 19. julom 2022. godine.

“Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkurs mogu se dobiti svakog radnog dana od 8 do 14 časova na telefon: 069-370-114 i/ili e-mail:[email protected]. Konkurs je objavljen na sajtu privrednog društva “Tržnice i pijace” www.pijacepg.me”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend