Ekonomija

Ponovo otvoreni saloni, u ponudi novo Alliance finasniranje

Prodajni saloni kompanije Alliance od danas su ponovo otvoreni za kupce. Nakon pauze, nastale usljed situacije sa koronavirusom, saloni u Podgorici i Radanovićima su se vratili standardnom režimu rada.

Kupce pored atraktivne ponude modela poznatih brendova Renault, Nissan i Dacia očekuje i inovirana komercijalna ponuda “Alliance finansiranje” bez učešća i odlaska u banku , koja im omogućava kupovinu na rate uz najpovoljnije uslove, dok je prva rata odložena za tri mjeseca bez kamate.

“Svjesni situacije u kojoj su se zatekli naša zemlja i cijeli region, odlučili smo se za ovaj vid finansiranja u želji da na najbolji način izađemo u susret potrebama naših klijenata i omogućimo im da jednostavnije, efikasnije i povoljnije dođu do željenih automobila. Pozivamo kupce da od danas posjete naše prodajne objekte, znajući da će im naš tim, kao i uvijek, biti na raspolaganju, uz strogo poštovanje propisanih mjera prevencije kako u prodajnim salonima tako i u servisima”, poručio je direktor Alliance-a Ratko Pavićević.

Send this to a friend