Ekonomija KAMPANJA MI SMO NATO

Porast investicija i broja turista potvrda dobrog pravca kojim ide Crna Gora

Porast investicija i broja turista najbolja je potvrda dobrog pravca kojim je Crna Gora započela članstvo u NATO-u, objavila je danas Vlada na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama.

Vlada je to saopštila u okviru medijske kampanje Mi smo NATO, koju je nedavno pokrenuo Komunikacioni tim Interresorne komisije Savjeta za NATO sa ciljem unaprjeđenja informisanja javnosti o svim aspektima članstva naše zemlje u Sjevernoatlantskoj alijansi.

Kako je ranije najavljeno iz Vlade, Komunikacioni tim će u partnerstvu sa zainteresovanim medijima i nevladinim organizacijama tokom trajanja višemjesečne  kampanje otvarati teme u vezi sa članstvom naše zemlje u NATO-u koje su od interesa za javnost.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjer
Gost
Pjer

Imali u ovom raspadu jedan zdravo umni novinar da ode do Daido Metal Kotor i da pita onoga Japanca kako zaluta odje i kako radi i odakle crpi energiju.
Eto jedini nazalost dobar primjer u CG
Mozda ga pocne jos neko slijediti
Ja se cudim da niko o tome ne napisa niti jedno slovo
Zasto znali ko

Svetac
Gost
Svetac

Niđe veze

Nenad
Gost
Nenad

Samo nastavite sa ivakvim vijestima i doci cete uskoro na 10%

Pesa
Gost
Pesa

Ja verujem svim vladinim istraživanjima, jer zašto bi nas lagali. Nemam pare na žalost da posetim to naše primorje za koje verujem da je prelijepo. Planiram na taj put nakon sledećih izbora kada su nam obećali dati i 100eura za ličnu kartu a ne 50 kao do sada, pa računam biće dovoljno za vikend na more. E Viva DPS!

mojsilović
Gost
mojsilović

Ko ima facebook nalog eto može viđet jer ljudi kače, sve je prazno na Primorje. Ležaljke su poređane ali nikoga na njih. U Albaniju sam čuo da je super tretman i da se priča srpski na skoro svim plažama. A u Budvu sačekuju Turiste po džadi i nude im krevet za 4 eura u špicu sezone. Mašala..

Prc CG
Gost
Prc CG

Kako vas nije sramota,jel vi mislite da se narod na leđa zakopčava…..Dičite se onim sto normalni narodi imaju decenijama a kod vas tek u povoju,turistička sezona NIKADA,NIKADA,NIKADA,gora….sram vas bilo ,pa ni sebi ne vjerujete sto pričate!!!!!

Iris
Gost
Iris

Babi se snilo sto joj bilo milo

Iris
Gost
Iris

Ako smo vesla sisali nismo brod progutali dokle ce ova vlast da vuce narod za nos ali dok je ovakvog naroda imat cemo ovakvu vlast zalosno

Magarac
Gost
Magarac

Računa li se kao “investicija” totalno devastiranje i betonizacija obale (plaža Galije) ?
Pitam samo.

Blero
Gost
Blero

A dje je to porastao broj turista, mozda na Bali ili Maldive, kod nas ih je nikad manje ali dobro je kad narod ko ovca vjeruje svemu sto procita

Send this to a friend