Ekonomija

Porez na zemljišta u Katunskoj nahiji umanjen zbog požara

Porez za zemljišta i objekte koji se nalaze u Katunskoj i Riječkoj nahiji biće umanjen za 40 odsto, odlučeno je na današnjoj sjednici Skupštine Prijestonice Cetinje.

Prema riječima direktora Uprave za lokalne javne prihode Nikole Turčinovića, odluka je donešena nakon zahtjeva predsjednika mjesnih zajednica iz ovih nahija, prenosi Radio Cetinje.

“Radi se o površinama koje su u potpunosti izmijenjene zbog požara i suša, erozije tla i drugih prirodnih uticaja. Razlog za umanjenje poreza je i to što vlasnici ovih nepokretnosti nemaju nikakvih ekonomskih benefita”, kazao je Turčinović.

Odbornici su na današnjoj sjednici dali saglasnost na program rada preduzeća “Vodovod i kanalizacija”, “Komunalnog”, te Narodne biblioteke i čitaonice”Njegoš”, a usvojena je i odluka koja se odnosi na davanje nepokretnosti na korišćenje KUD-u “Njegoš”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vukasin K.
Gost
Vukasin K.

Mlogo ste zadužili katunsku nahiju za ovih 30.god.pa ih još oporezuje. Svaka vam čast samo tako.

gagi
Gost
gagi

Nijesu jos ovoga magistra smijenili,koji nije naplatio EURA poreza,naravno simpatizerima i aktivistima DPS-a,kompletna njegova sluzba zasluzuje smjenu.Slusajte vi iz SD-a kako mlate sa vama,i treba tako kad ste nesrece,sto Gazivoda ne preuzmete vise sto vas pripada sporazumom,pogotovo Vodovod i kanalizaciju,dako onda vise “parkiraju”sluzbeno vozilo,koje se samo koristi u PRIVATNE SVRHE,kakav direktor takav i vozac,imaju odakle,Cetinjani “piju”najskuplju vodu u Crnoj Gori.STIDI… Više »

LJUTA
Gost
LJUTA

Da naplacuju poreze kao u Kotor ne bi imali 10% gladaca

Send this to a friend