Ekonomija

Potpisan sporazum o rekonstrukciji puta Kamenički most – Krute

Opština Ulcinj još jednom izražava zadovoljstvo sa potpisivanjem sporazuma o rekonstrukciji regionalnog puta Kamenički most – Krute, koji će dati značajan impuls razvoju dvije Opštine, kao i doprinjeti kvalitetnijem povezivanju Crne Gore i Albanije.

Predsjednik opštine Ulcinj Ljoro Nrekić naglasio je da će rekonstruisani put podignuti na viši nivo kvalitet života gradjana i jedne i druge opštine a posebne benefite završetkom ovog putnog pravca imaće stanovnici područnih mjesnih zajednica Mrkojevići-Krute.

“Nrekić podsjeća da su se potpisnici sporazuma saglasili da Uprava za saobraćaj finansira izvodjenje svih radova na rekonstrukciji predmetne dionice po projektu kao i na osnovu projektne dokumentacije pokrene tendersku proceduru za izbor izvođača radova i nadzora nad radovima na predmetnoj rekonstrukciji, dok će obaveza Opštine Ulcinj i Opštine Bar biti finansiranje i sprovodjenje postupka eksproprijacije zemljišta na kojem će se izvoditi predmetna rekonstrukcija”, saopšteno je iz Opštine Ulcinj.

Potpisivanju sporazumu su uz Nrekića ispred opštine Ulcinj prisustvovali i šef Kabineta predsjednika Vaso Radović kao i predsjednik mjesne zajednice Vladimirske Krute Enver Redzović.

Put je dužine 14,091 km od čega je 10,322 km na teritoriji opštine Bar, a 3,769 km na teritoriji opštine Ulcinj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Đe su radna mjesta pristojno plaćena, putevi se ne jedu

dejan
Gost
dejan

A kada ce vise da se Napravi Normalan put iz Bara preko Pecurica I Kamenckog mosta ka Ganici Albanije. T o je opsta Sramota , ljudi Ginu, Usak put , a Medjunarodni i svi tuda idu za Albaniju i Grcku.

Burin
Gost
Burin

Taj dio ce prije izbora 2024.g.

Send this to a friend