Ekonomija

Potrošačka korpa u martu iznosila 644,70 eura

Ilustracija

Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe za mart ove godine iznosila je 644,70 eura, saopštio je MONSTAT.

Od ukupne vrijednosti minimalne potrošačke korpe, izdaci za hranu i bezalkoholna pića su iznosili 270,20 eura, dok izdaci za neprehrambene proizvode i usluge 374,50 eura.

“Ukupna vrijednost minimalne potrošačke korpe u martu, u odnosu na prethodni mjesec zabilježila je rast od 0,9 odsto”, naglašavaju u MONSTAT-u.

Izdaci za hranu i bezalkoholna pića u martu u odnosu na februar zabilježili su rast od 1,6 odsto, dok su izdaci za neprehrambene proizvode i usluge, u odnosu na februar 2019. godine, zabilježili rast od 0,4 odsto.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CG volim🔥
Gost
CG volim🔥

Kako vas nije sramota da objavite ovu “statističku brljotinu”??!! Trosak za ribu je 3,8 i da ne komentarišem dalje ove tragikomične podatke…ne potcjenjujte mozak crnogorskog bića!!!!!!!

eto
Gost
eto

Znači da je minimum potreban za preživljavanje prosječnoj familiji bar duplo od ove sprdnje od potrošačke korpe.Eto ako ne znaju ovi mislioci koliko je narodu minimum potrebno.Imaju oni bar 4 puta te korpe pa pušti narod.Nabaviće oni neki drugi narod što ne jede i nema nikakve ljudske potrebe.

koki
Gost
koki

nas to i ne interesuju samo ovi na vlasti neka imaju

Pjer
Gost
Pjer

Jos najmanje toliko treba ti za iole normalan zivot

Send this to a friend