Ekonomija

Potvrđena saznanja CdM: Vladimir Čađenović izabran za predsjednika Odbora direktora CEDIS-a

Vladimir Čađenović

Novi Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica je danas, na konstitutivnoj sjednici izabrao dosadašnjeg izvršnog direktora Vladimira Čađenovića, za predsjednika Odbora direktora kompanije, saopšteno je iz CEDIS-a.

<<<Izabran Novi Odbor direktora CEDIS-a, u njemu Čađenović, Sinanović, Džudžević, Radulović i Miljanić<<<

Ranije danas je saopšteno da je izabran novi saziv Odbora direktora CEDIS-au kome su Vladimir Čađenović, Mirsad Džudžević, Jovan Sinanović i iz reda stručnjaka prof. dr Vladan Radulović i Ilija Miljanić.

“Čađenović je rođen 1984. godine u Podgorici, gdje je završio osnovnu školu i Gimnaziju. Na Pravnom fakultetu Univerziteta Crne Gore diplomirao je 2008. godine. Radni angažman je započeo 01. oktobra 2008. godine na Pravnom fakultetu UCG, gdje je do juna 2010. godine bio na poziciji šefa Odsjeka za studentska pitanja na odjeljenu Pravnog fakulteta u Budvi. Zatim prelazi na Institut za strane jezike Univerziteta Crne Gore na mjesto šefa Studentske službe Instituta. Od 08. jula 2011. do 04. maja 2016. godine bio je sekretar Instituta za strane jezike, advokaturom se bavio od 2016. godine.. Za Izvršnog direktora CEDIS-a izabran je 12. aprila 2021. godine. Čađenović govori ruski, a služi se engleskim jezikom. Oženjen je i otac jednog djeteta”, navodi se u saopštenju CEDIS-a.

<<<Čađenović kandidat za predsjednika Odbora direktora CEDIS-a <<<

CEDIS se 30. juna 2016. godine izdvojio iz Elektroprivrede Crne Gore, od kada posluje kao samostalni pravni subjekat sa licencom za obavljanje poslova operatora distributivnog sistema. Osnovne djelatnosti CEDIS-a su: distribucija električne energije, izgradnja i održavanje distributivnih objekata i mreže. CEDIS distribuira električnu energiju za oko 430 hiljada korisnika na području Crne Gore.

9

avatar
1000
5
4
0
 
8
objektivanElektraOptimus _Prime1LukaCedisovka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
objektivan
Gost
objektivan

zasto ste poskupili struju 5,68 posto, sad su mi rekli na salteru u City, racun mi pokazuje vise od 5,68 posto jer mi doslo 70 vise od uobicajenog za decembar i januar kad sam se grijao na struju, jos grijanje nisam koristio u punom kapacitetu, objavite ovu vijest, 5,68 posto skuplja struja!!!!

Optimus _Prime1
Gost
Optimus _Prime1

🤣🤣🤣🤣
može li mi neko objasniti kako ,zašto i zbog čega

Luka
Gost
Luka

Svaka čast.Vjerovatno bi njime trebali da se bave sudstvo i tužilaštvo ,jer je napravio 15 miliona gubitka.

Zgubidrag.
Gost
Zgubidrag.

A đe su pare koje su mu ostavljene u plusu kad je preuzeo CEDIS

Cedisovka
Gost
Cedisovka

Da. Oko 60M je bilo na racunu

Elektra
Gost
Elektra

Ronalda smo mogli da kupimo

vlajko
Gost
vlajko

Dodjes na mjesto predsjednika OD 2021. godine i na racunu imas 33 miliona eura. U mjedjuvremenu 2021. i 2022. napravis minus od 20 miliona eura i EPCG to pokrije dokapitalizacijom. U 2023. napravis minus od 15 miliona i EPCG to pokrije kroz knjizno odobrenje. I onda te 2024 postave opet za predsjdenika OD. Alal vera…

Luka
Gost
Luka

Novović ponovo žmuri,zato jer je na dugme

Niksic
Gost
Niksic

Ovaj sve pokopa,i ponovo izabran za direktora,e kukala nam majka

Send this to a friend