Ekonomija

Predsjednik Odbora direktora Luke Bar podnio ostavku – Vlada nezakonito kupuje akcije?

Marko Nišavić

Predsjednik Odbora direktora u AD Luka Bar Marko Nišavić danas je podnio ostavku, potvrđeno je Primorskom portalu iz Luke Bar. Nišavić je magistar ekonomije, sudski vještak finansijske struke i procjenitelj

Iako to Nišavić još nije zvanično potvrdio, ostavku je podnio ” zato što smatra da Vlada Crne Gore nezakonito kupuje akcije ove kompanije”.

Funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Nišavić imenovan je za predsjednika Odbora direktora Luke Bar u junu ove godine, kao i ostali članovi Odbora direktora.

24. maja Vlada Crne Gore je predložila Skupštini akcionara Luka Bar AD Bar da za članove Odbora direktora Luka Bar AD Bar, predstavnike državnog kapitala, izabere: Darka Pekića (GP URA), Marka Nišavića (DPS), Vladimira Dragovića (SNP)i Nedžiba Ibrišimovića (BS).

U Odboru direktora AD Luka Bar predstavnik manjinskih akcionara Vladan Vučelić (DPS) koji je vršio funkciju izvršnog direktora ovog preduzeća do oktobra 2021.godine.

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VeMa
Gost
VeMa

Treba da se prodaju akcije srbijancima i zavladaju ovom vrlo vaznom lukom

Sudija
Gost
Sudija

Kupuju akcije da bi ih poklonili Srbiji.-

Hajduk
Gost
Hajduk

Mora da su vlasnici “Vijesti” bili sakriveni iza kastodi računa jer su preko svog medija gurali priču o prodaji akcija Vladi CG.

dejo
Gost
dejo

krivicne prijave nemojte samo pricati

AnonimousPrimus
Gost
AnonimousPrimus

Bravo! Ali to znači da će Abaz uteći na stan kod brata čim završi misiju uništavanja crnogorskih insitucija.

veki
Gost
veki

bolje ostavka nego optužnica, kad će da prodaju trgove, više nemaju što

Mikišon
Gost
Mikišon

Masja nezakonito je ivršen pritisak svojevremeno i na radnike Telekoma ,i tada je čak i vlada davala 0,30 e po akciji samo da Madjari kupe Telekom .Niko nikada zato nije odgovarao.Evo danas štrajkuju radnici tog giganta jer ih plaćaju mizerno.Pišem ovo iz razloga što smatram da je sve nas bolje da su preduzeća u vlasništvu države !

Sasa
Gost
Sasa

Kolika je bila a kolika je sad ta ” mizerna ” plata ?
Pitam iskreno jer nisam upucen

🇲🇪Stubica🇲🇪
Gost
🇲🇪Stubica🇲🇪

Spremaju se da uz Luku Bar, prodaju željeznicu, aerodrome i EPCG Srbiji i na taj način dobijamo modernu verziju 1918. i nećemo se više pitati sa državom, ni ovo malo!

Pg_rambo
Gost
Pg_rambo

A sto velis to

Predator
Gost
Predator

Samo neka rade ali doce i to brzo na naplatu onda spuz ili inostranstvo.

oooo
Gost
oooo

Kupuje ih da bi ih jeftino prodala Srbiji. Poslije ce Elektro privreda, pa Morkso dobro, pa onda redom dok u potpunosti ne budemo zavisili od njih.

Send this to a friend