Ekonomija

Predstavljen kompleks Ljubović Hill Homes sa 240 stanova

Foto: CDM

Ljubović Hill Homes jedan je od najvažnijih projekata koji će se graditi u Podgorici. Ovaj stambeni objekat nalaziće se na izuzetno atraktivnoj lokaciji u podnožju brda Ljubović, ušuškan u prirodnom zelenilu brdskih padina, tik uz poznato gradsko šetalište i mjesta za rekreaciju.

Normal company predstavila je ovaj krucijalni projekat danas u hotelu Hilton, ističući da će se kompleks sastojati od dva šestospratna objekta sa centralnim dvorištem.

Imaće šest ulaza i 240 stanova različitih struktura od 28 metara kvadratnih do 101 metar kvadratni. Svaki od zesebnih ulaza imaće svoju recepciju sa obezbjeđenjem.

Foto: CDM

Na prizemlju će biti 40 poslovnih prostora. Cilj je da vlasnici stanova imaju sve na jednom mjestu: restoran, dva kafe bara, supermarket, fitnes centar, salon ljepote, vrtić, ordinaciju, apoteku i pekaru.

U podzemnom dijelu biće garaže.

Projekat je vrijedan 19 miliona eura.

Budući vlasnici stanova i poslovnih prostora biće privilegovani što će biti u samom srcu grada a istovremeno okruženi netaknutom prirodom, odvojeni od gradske buke i vreve. Iz Normal company su takođe istakli da su se odlučili za mediteransku arhitekturu koja će ovom kompleksu dati posebnu notu.

Unutar bloka takođe će se nalaziti uređen trg a zelenilom, klupama i sadržajima za djecu, a kompleks je povezan sa pješačkom stazom sa brdom Ljubović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lorenc
Gost
Lorenc

A rekoše li da novi hotel grade? E ovakva nam je svaka rabota. Nema sreće ovdje dugoročno!

Raulio
Gost
Raulio

Kad će se rušit one favele u sred centra kod stadiona Budućnosti? Ono je bruka i ruglo grada, s bašticama i posađenom salatom, lancima ograđenim prilazima, udžerice koje nisu krečene još od Josipa Broza.

Bazinga
Gost
Bazinga

Zaboravili su u prezentaciji da će Ljubović Hill Homes imati divan pogled na budućnost svih nas, Čepurke.

RajkoRemorker
Gost
RajkoRemorker

Vizuelno ruglo, izgleda kao svaka zgrada na Koniku. Zalosno je sto niko ne vodi racuna o vizuelnom indentitetu grada.

Del Pero
Gost
Del Pero

Kako seljacki naziv Ljubovic Hil aaooo kad nekome kazes mislice da se sprdas

Thor
Gost
Thor

Ne bi nista lose bilo da se Normal company pozabavi izgradnjom i nekog parka unutar ovako ogromnog stambenog kompleksa. Sve bi bilo u redu kad bi postojala svijest kod graditelja/gradjevinskih kompanija da je dobro da se sagradi neki park, posadi neko drvo, jer kvalitet zivota dobija totalno drugi smisao kad je sve planski i dobro odradjeno. Daj Boze da ce… Više »

Lazar
Gost
Lazar

Park unutar kompleksa koji je odmah uz Ljubović? Prepametan komentar

Nadežda
Gost
Nadežda

Imamo li mi biše jezik no sve engleski. Oće li tu živjeti englezi ili kinezi.

gero
Gost
gero

“odvojeni od gradske buke i vreve” hahaha pa 240 stanova + 40 poslovnih prostora je dovoljno da napravi itekakvu gužvu, buku i haos. Već vidim: 0,0012 parking mjesta po stanu i poslovnom prostoru pa onda svi parkiraju na bulevar. Više se neće moći proći tuda. Ni kolima ni pješke jer će i ulica i trotoar bizi zatrpani kolima. 6 ulaza… Više »

Velika
Gost
Velika

Region, nije uopste tako.Sto fali da je Ljubovic iza,bulevaru nista ne fali a ni srednjoj skoli a groblje nije uopste blizu,Ako si vidio projekat,a ja jesam na internetu,oko citave zgrade ulice,pozadi tenisko i kosarkasko igraliste.Zgrada izgleda lijepo.Meni nje ni u dzep ni iz dzepa ,ali lokacija je bas dobra,za razliku od Sity kvarta i ostalih blokova.Ovo je jedna zgrada na… Više »

Region
Gost
Region

Drug, eno obiđi zgrade uz brdo Gorica pa vidi da li smeta što ti je brdo neposredno iza. Znači ne iza već neposredno iza. A njima je Gorica sa sjeverne strave. A ovdije gubiš najvažniju južnu orijentaciju stana, i forsira se sjeverna (za Podgoricu najgora orijentacija). Ispred je veoma frekventni veliki Bulevar, nema prostora za dijecu ni ispred ni iza… Više »

Hogar
Gost
Hogar

Kada su objavili da će srušiti hotel najavili su da će izgraditi novi. Sada vidimo da od toga nema ništa. Najbolje bi bilo da građevinari sruše i zgradu opštine i podigne stambenu zgradu. Zgrada Opštine nam nije potrebna kada nemamo institucije.

Region
Gost
Region

Sa jedne strane odmah do ugrade brdo, sa druge srednja škola, ispred bulevar i gradsko groblje. Mislim da je lokacija veoma loša, zato je tu bio Hotel. Da neko prenoći noć, dvije a ne da živi

Velika
Gost
Velika

Ne valja vam kad se gradi,ne vam kad se ne gradi, samo trazite da pricate.Mjesto za zgradu je lijepo i mislim da ce i sve ostalo biti lijepo.Sigurno nece biti grdje od velikog dijela rugla sto se gradi po Podgorici.

Staravaros
Gost
Staravaros

Trebalo je ostavit hotel a one starovaroske suvomedje pune skorpija poravnat buldozerom i tamo napraviti stambeno naselje koje bi se pruzalo uz moracu pa sve do ljubovica.

Slavko
Gost
Slavko

Koja glupost…

Mojsije
Gost
Mojsije

Nesporna je pri mjerna lokacija,ali je važna cijena m2.

mimo
Gost
mimo

“…odvojeni od gradske buke i vreve…” Kako da ne. Na raskrsnici dva velika i jako prometna bulevara… Svidja mi se sto ce bit parking garaze ali nista to nece valjat ako ih ne prodaju ili iznajme, no budu zvrljive prazne, a guzva u “mediteranskom vrtu” oko zgrade.

Lipovo
Gost
Lipovo

CG postaje zemlja restorana, kafana, apoteka,kladionica, stanbeno zbrinutih (ne I zabrinutih) partijskih kadrova, hotela I poreskog raja pojedinaca, zemlja bogatih pojedinaca I buduccih siromassnih ,,favela,, zemlja penzionera I potrossene mladosti…..

kakodane
Gost
kakodane

Imate li vi urednika, ili vam u Normal Company pišu tekstove koje objavljujete bez čitanja i svijesti o tome što u njima piše? Ovu stambenu zgradurinu najavljujete kao nešto lijpo za grad? Ovo ruglo od zgrade nazivate “mediteranskim stilom gradnje”? Znate li vi uopšte što je mediteranski stil?

Ablek
Gost
Ablek

Akp je ovo zgradurina sta su one zetagradnjine u duvanskom? Devet spratova i trista ulaza?

Region
Gost
Region

I one su slabe, tačno. Ali im je lokacija za nijansu bolja

Anisa
Gost
Anisa

Bravo! Nek se gradi nasa lijepa Crna Gora! Za koju godinu cemo bit najrazvijenija zemlja na Balkanu. Plate preko 500 eur i meni i mužu, sinu preko 1000 eur. Volim te CRNA GORO !

Sulejha
Gost
Sulejha

Zaro posto kvadrat bogoti?

Zaro Buric
Gost
Zaro Buric

1600 je sad. Dodjite da se dogovorimo

Baća Radović
Gost
Baća Radović

Imate kod mene za 1100

Tomo Čelebić
Gost
Tomo Čelebić

A ma’se Baća ne spuštaj cijenu!

Drrrrrr
Gost
Drrrrrr

Dzabe

Ekolog
Gost
Ekolog

Aj spusti malo pa da pricamo.

Ivana
Gost
Ivana

Mnogo

Send this to a friend