Ekonomija

Predstavnici turističkih agencija i medija iz BiH u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u cilju promocije turističke ponude za predstojeću ljetnju sezonu, organizovala je studijsku posjetu predstavnika turističkih agencija i medija iz Bosne i Hercegovine koji u periodu od 18. do 21.juna borave u Crnoj Gori.

Riječ je o predstavnicima turističkih agencija „Relax“, „Sirius“, „Castanea“ „M97“, “Viptravels“ i predstavnicima renomiranih elektronskih i štampanih medija TV „BHT1“, i „Sarajevo“, portala „Klix“, „SA“ i „Exclusiva“ i magazina „Gracija“.

“Predstavnici bosansko-hercegovačkih turističkih agencija i medija, koji trenutno borave u Baru, juče su imali priliku da se kroz posjetu jednom od najvećih crnogorskih maslinjaka Džidžarin upoznaju sa procesom proizvodnje barskih maslina”, saopšteno je iz NTO-a.

Pored obilaska Starog Bara i Stare masline, oni će imati organizovano krstarenje Skadarskim jezerom i degustaciju vina u jednoj od crmničkih vinarija.

U drugom dijelu posjete, oni će obići najatraktivnije turističke lokalitete u Budvi, Tivtu i Herceg Novom.

“Pored prirodno-kulturnih znamenitosti i lokalne gastronomije, predstavnicima agencija i medija iz BIH biće predstavljena ponuda s akcentom na luksuzni turizam”, ističu u NTO.

U narednim danima oni će posjetiti marinu „Porto Montenegro“, luksuzno turističko naselje „Luštica bay“ kao i novootvoreni luksuzni turistički rizort „Portonovi“.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u okviru nove globalne turističke kampanje „U društvu prirode“ realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i tržište regiona.

Studijska posjeta turističkih agencija i medija iz BIH realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta i Herceg Novog.

Očekuje se da će ova posjeta rezultirati pozitivniim člancima i reportažama o našoj turističkoj destinaciji i doprinijeti dobroj posjeti sa BIH tržišta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bozidar
Gost
Bozidar

A kako su ovo iz Bosne prošli granicu ? Koja smo mi komedija od države da nije tužno bilo bi vrlo smiješno

Slobodan
Gost
Slobodan

Sprdnja. Zatvaramo im granice a zovemo ih na promociju. Nikad ne bih otisao negdje ko se tako ponasa

Send this to a friend