Ekonomija Odluka Upravnog odbora Asocijacije menadžera Crne Gore

Preduzetnik godine – Jovan Lekić

Jovan Lekić, Foto: Privatna arhiva

“Nagrada koja dolazi od strukovnog udruženja je potvrda da je vaš rad vrednovan i zapažen od strane kolega iz privrede, što ima veliki značaj i zbog toga mi je naročito draga”.

Jovan Lekić, predsjednik “NALL grupe”, izabran je za Preduzetnika godine za 2019. godinu, po odluci Upravnog odbora Asocijacije menadžera Crne Gore.

Uručenje nagrade obavljeno je u prostorijama kompanije, od strane predsjednika Asocijacije Budimira Raičkovića, i tom prilikom Jovan Lekić je izjavio:

“Nagrada koja dolazi od strukovnog udruženja je potvrda da je vaš rad vrednovan i zapažen od strane kolega iz privrede, što ima veliki značaj i zbog toga mi je naročito draga. Ovom prilikom se posebno zahvaljujem svojim radnicima i saradnicima koji su dali najveći doprinos da za proteklih 20 godina NALL grupa i njene članice: NALL International, Kuća Hemije, Ruža Vjetrova i drogerija Dama postanu moderno organizovana, efikasna i društveno odgovorna kompanija. Postignuti uspjeh nosi sa sobom još veću odgovornost, nastavićemo da razvijamo biznis i čuvamo stečeni bonitet na tržištu, kako kod naših cijenjenih potrošača tako i kod uvaženih poslovnih partnera”, istakao je Jovan Lekić, predsjednik NALL grupe.

Foto: Privatna arhiva

U konkurenciji među 270 nominovanih, prihvaćeno je 78 kandidatura, a jednoglasnom odlukom priznanje za Preduzetnika godine dodijeljeno je predsjedniku NALL grupe.

Send this to a friend