Ekonomija

Pričaju li Spajić i Krivokapić: Jedan vidi benefite, drugi ukida ekonomsko državljanstvo

Premijer Zdravko Krivokapić i njegova Vlada kao da su u nezboru. Mnogo je toga za šta je Krivokapić rekao da više biti neće, a njegova Vlada kaže da ipak hoće. Takav je i slučaj sa ekonomskim državljanstvom od kojeg Ministarstvo finansija Milojka Spajića očekuje benefit, a Krivokapić je u ekspozeu kazao da će ono biti ukinuto.

O čemu je ovdje riječ? To se na Twitteru pita i potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

“Premijer Krivokapić najavio ukidanje programa ekonomskog državljanstva, a njegova Vlada usvojila dokument u kojem tvrdi da očekuju benefite od istog?!”, napisao je Šehović.

Šehović pita, da li je, pošto u Vladi kažu da je tehnička greška u pitanju kada je riječ o datumu usvajanja materijala,  takođe greška i priča o programu ekonomskog državljanstva i malih hidroelektrana?

“I da li je greška, ili stvarna namjera @VladaCG da sa Kosovom održava dobre odnose i da nastavi da dijeli zajedničke ciljeve spoljne politike? Je li to jedinstven stav vladajuće većine?”, pita Šehović.


M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mrak
Gost
Mrak

Da se uigraju polako te hehe !!! Oni veze nemaju naša mrcena vlada za tri mjeseca biće žešća sprdnja !.

Jelena
Gost
Jelena

Polako….cekajte da se usaglase nekih 6-7 mjeseci. Mozda uspiju.

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Gospodo i dame iz CDM-a. Nisam nikad od vas vidio kritiku na račun bivše DPS vlasti. Da li je to jer su radili toliko savršeno pa nije bilo razloga za kritiku(Telekom,limenka,prelomi Mašane,koverta)? Ili niste smjeli a sada smijete. Ako je ovo drugo,to se zove demokratija i sloboda novinarstva i uživajte u njoj kao što i treba da bude.

Morpheus
Gost
Morpheus

Meni djelujes Sehovicu kao da ne umijes baci twitter na netu a kamoli twitovati nesto

CT guy
Gost
CT guy

Cini mi se je Spajic dosao sa najmanje predrasuda i gleda vise ekonomski i realno. Mislim super je prica od oka gledano, da dajemo drzavljanstvo za najvece strucnjake, ali koliko je realno da ti strucnjaci ovdje dodju zbog drzavljanstva ako nema najstrucnijih svjetskih firmi da u njima rade ili da ih vode. Nije realno ni ocekivati da ce ovdje skoro… Više »

Kot do
Gost
Kot do

Oni se jos traze…treba im vremena😊

Bnjj
Gost
Bnjj

Program traje do 31. 12.2021

roki
Gost
roki

Eno na Raskov tekst komentar i za ovoga. A batalite i pokrijte se usima. Da ste bili sposobni uz cio glasacki aparat koji imate, sacuvali bi vlast. I za to ste cak postali nesposobni.

Rašo
Gost
Rašo

Ako je Bratićka dobila državljanstvo , može ga dobiti svako.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Apostoli ne znaju đe udaraju.

Agata 😎
Gost
Agata 😎

Neka Sehovicu da tebe ne uzmu da cesljaju

Orson Vels
Gost
Orson Vels

E moj Sehovicu brini svoju brigu, partija SD je u raspadanju!!! Ko bi sada za Vas glasao-NIKO osim clanova porodica!!! Jos kada pocne frka oko zemljista,Limenke itd…

Bokelj
Gost
Bokelj

Kako niste pisali ovakve tekstove ovih 30 godina dok je dps bio na vlasti ?

Send this to a friend