Ekonomija

Priznanje svjetske asocijacije službi zapošljavanja

Direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore Suljo Mustafić imao je zapažena učešća na Evropskom sastanku Svjetske asocijacije javnih službi za zapošljavanje (WAPES), koji je održan prošle sedmice u Stokholmu, Švedska. Tim povodom Svjetska asocijacija javnih službi za zapošljavanje (WAPES) objavila je na svojoj zvaničnoj web stranici www.wapes.org tekst sa akcentima iz izlaganja i prezentacije direktora Zavoda Sulja Mustafića na Evropskom sastanku, u Stokholmu.

“Zavod za zapošljavanje sprovodi zacrtane politike Vlade i Ministarstva rada i socijalnog staranja u oblasti aktivnih politika zapošljavanja. Članstvo u WAPES-u je od suštinskog značaja za ispunjavanje misije Zavoda. Velika čast je ovo priznanje kolega iz svijeta zapošljavanja i rada. Prezentaciju o instituciji koju predstavljam i opšte izlaganje o problemima sa kojima se Zavod suočava, ocijenili su sadržajnim i veoma dobrim”,  kazao je Mustafić, dodajući da učešće na tradicionalnim susretima, na visokom nivou, za Zavod imaju višestruki značaj.

“To su mjesta gdje se direktno upoznajemo sa drugim primjerima dobre prakse, otkrivamo i saznajemo nešto novo i edukujemo se za još kvalitetniji dalji rad. Ujedno, to je prostor za jačanje saradnje i prevazilaženje zajedničkih problema, uz uvažavanje specifičnosti tržišta rada”,  istakao je direktor Zavoda.

Zavod, kao institucija koja se kontinuirano razvija i prilagođava savremenim tokovima života i rada, nastoji da, kroz primjenu modernih tehnologija i procesa, pruža klijentima na tržištu rada kvalitetnu uslugu u cilju zadovoljavanja njihovih potreba.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Papir trpi sve, a praksa je drugačija ili partijskija…..

Bnjj
Gost
Bnjj

Džaba vama dobra praksa zna se kako se dobijaju dobra radna mjesta u Cg

Send this to a friend