Ekonomija

Prva banka: Račun Kaspije postoji samo u mašti Kneževića, tužićemo ga

Ilustracija

Odbjegli biznismen Duško Knežević optužuje Prvu banku da, kako kaže, učestvuje u otimanju njegove imovine i to preko kompanije Kaspija. Iz Prve banke, ipak, ističu da Kaspija nije nikada imala račun u ovoj banci, niti je bila njihov klijent.

<<<Knežević: Đukanović firmu na Kipru osnovao da preko nje bude partner u Meljinama<<<

“Račun postoji samo u mašti i lažima Kneževića. Prva banka nikada nije imala nikakav kontakt sa Kaspijom i poslovala sa njima. Duško Knežević spinuje da će se iz poslovanja sa Kaspijom otkriti “naše kriminalne veze”. O kriminalnim poslovima u vezi sa Kaspijom čitamo, međutim, kао i ostatak javnosti, iz medija. Tiču se Duška Kneževića i toga što je prevario poslovne partnere i pokrao sopstvenu banku”, kazali su u Prvoj banci.

Prva banka, jasno poručuju, nema nikakve veze sa tim.

“Činjenicа је da je medijski dozvoljeno svakome da plasira laži, bezodgovorno i manipulativno. Knežević to koristi da skrene pažnju sa sopstvenog odnosa sa Kaspijom i činjenice da je poslovno suicidnim postupanjem zadao konačni udarac svojoj banci. Umjesto da laže o drugima, trebalo bi da klijentima, akcionarima i zaposlenima Atlas banke objasni zašto je banku doveo pred bankrot”, navode u Prvoj banci.

Prema njihovim riječima, ne samo što je “poslovno suicidan, Duško Knežević sada pokazuje sklonost i ka masovnim poslovnim zločinima”.

“Toga bi svi u društvu trebalo da budu svjesni”, ističu oni.

Kako su naglasili, posljedica brojnih poslovnih i političkih kampanja vođenih protiv njih u posljednjih deset godina za rezultat ima da su najkontrolisanija banka u sistemu.

“Kroz brojke to izgleda ovako – 20 timova, najmanje 400 kontrolora, inspektora i istražitelja bankarskih, revizorskih, tužilačkih, provjeravalo je, neprestano, naše poslovanje. Iako nam je to ponekad otežavalo svakodnevne aktivnosti, vredjelo je rezultata. Crno na bijelo – naše poslovanje u skladu je sa zakonima i regulativom. Tu smo od 1901. i trajaćemo još dugo”, poručuju oni.

Prva banka Crne Gore upozorila je Duška Kneževića i sve medije koji bez provjere budu prenosili njegove lažne navode da će, ubuduće, pokretati postupke da zaštite svoj ugled.

“Što se Kneževića tiče već smo se obratili našoj kancelariji u Londonu”, jasno poručuju u Prvoj banci.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KurosavA
Gost
KurosavA

Hahah. Parama iz budzeta ste prezivjeli.

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Postena neka banka a to sto su ih gradjani spasavali iz budzeta ne kazu,to sto su pumpali banku m,sve sukob interesa,kad primas sa zavoda sami ti otvaraju racun u Prvu time druge banke diskriminisu,drzavne firme tamo drze racune,privatna drzava CG i to se ne krije vec je sve javno.

Bob Rock
Gost
Bob Rock

Lijepo bi bilo da DK ima brata predsjednika vlade pa da mu ovaj pomogne sa 20 miliona i da banka ne ide u stecaj. Inace, to bi bilo duplo manje od 42 miliona Koja je brat dao bratu za prvu banku a morali bi manje puta i obrtat milion.

JaviSe
Gost
JaviSe

Umjesto da proda elektrodistribuciju i deponuje novac u atlas banku ka svaka normalna familija on i dalje pokazuje neznanje.

privatnik
Gost
privatnik

“Tu smo od 1901. i trajaćemo još dugo” – ako vam je svaka istina kao ova prva necete dugo. Ne date se zaposlenima ogrijat normalno nego ih upozoravate da restriktivno koriste klime.

Maks
Gost
Maks

Ne izmisljaj.

privatnik
Gost
privatnik

Kuma mi radi u filijali u ul. Vuka Karadzica, nikad ne izmisljam

Darko ,,,sendvi
Gost
Darko ,,,sendvi

S druze zsjevavas nas ,,, mora da se salis sa tim
Klimama !!!! Imas nesto drugo ili ,,,,

LSCG
Gost
LSCG

Hahahhahahaha. Ono nije realni zivot 😂😂😂

Williams
Gost
Williams

Bog vi zdravlja dao,kako se fino šalite…dje se nalazi ova banka?jel u CG?jeste li vi uopste u našem univerzumu?ovo je neki matrix..😂

Rakoc
Gost
Rakoc

Knezevi je ljubomoran na Prvu Banku. Ne zna kao oni da okrene jedan milion u krug 11 puta i napravi 11 miliona

Send this to a friend