Ekonomija

Putujte i surfujte 4G brzinama u 18 zemalja

Telekom roming dodaci „Travel&Surf 4G“, koji omogućavaju povoljniji internet u romingu, od sada su dostupni i pripejd korisnicima.

Internet dodaci za brz i bezbrižan surf sada se mogu koristiti u 18 zemalja/mreža širom svijeta. Pored postojećih 15 (VIP Srbija, Cosmote Grčka, Telenor Bugarska, Telekom Njemačka, Telekom Mađarska, Telekom Hrvatska, Telekom Slovačka, Telekom Rumunija, T-Mobile Austrija, T-Mobile Poljska, T-Mobile Holandija, T-Mobile Češka, Everything Everywhere Velika Britanija, T-Mobile SAD, Telekom Makedonija), dodaci su dostupni i u tri nove mreže (Telekom.al Albanija, HT ERONET Bosna i Hercegovina i TIM Italija).

Korisnicima su na raspolaganju tri dodatka: jedan dan (200MB), tri dana (500MB) i sedam dana interneta (1GB). Nakon potrošenih resursa uključenih u dodatke, korisnicima se blokira dalji roaming internet saobraćaj za period važenja dodatka.

Za dalje korišćenje interneta u romingu korisnik može aktivirati novi dodatak ili deaktivirati postojeći, čime mu se dalji internet saobraćaj naplaćuje po regularnim cijenama prenosa podataka u romingu.


Cijene Travel&Surf 4G dodataka su: 6,00 eura za jedan dan, 10,07 eura za 3 dana, odnosno 20,23 eura za sedam dana interneta u romingu.

Podsjećamo da su internet roming dodaci dostupni i svim rezidencijalnim i poslovnim postpejd korisnicima po istim uslovima.

Aktivacija novih dodataka je moguća SMS-om, kroz Super meni *111#, kroz Telekom ME aplikaciju, u T-Centru ili pozivom kontakt centra na 1500.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
zvoncica
Gost
zvoncica

A da im nije rominga I kradja mogli bi gasit mreze, internet za viber I sl.je besplatan, svuda wifi..

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Svicarci uvode 5G..3.5 Milliarde eura…

xyz
Gost
xyz

Telenor postpejd sedmicni dodadak 1gb u telenor Srbija 3,5 eura plus 1000 dolaznih ,1000 odlaznih minuta i 1000 sms prema svim mrezama.

Nastavnik
Gost
Nastavnik

Prosle sedmice su sa aktiviranim Travel & Surf dodatkom za 7 dana naplatili 28 eur extra a mreza je bila podesena manualno! Kriminalci!
Zato od sada uzmes prepaid paket u inostranstvu i dobijes 10 gb interneta i uzivas. Toliko o njihovim povoljnostima!

Cojke
Gost
Cojke

Nema skupljeg rominga od naseg a o internetu i da ne pricam … udjes na instagram jednom dva puta i ide gigabajt interneta …

Sve li ti znas
Gost
Sve li ti znas

EU nema roming, a ovi nasi se nagrdise od para naplacujuci ga, za to ga i ne ukidaju, eee moj narode, da se svi dogovorimo i predjemo na drugu neku mrezu pa da ih otheramo odavde sve

stetoc1na
Gost
stetoc1na

ja jednom dopunih 2e i u roku od 2h da okrenem br. kad kaze nemate dovoljno novca? Ja podjem u poslovnicu i pitam, nisam zvao nikoga, nisam slao sms, nisam koristio internet, znaci nisam koristio tel uopste. A oni mi odgovaraju, bio ti je upaljen internet. Jes upaljen al ga nisam koristio, kazu nema to veze? Cus nema to veze?… Više »

zvoncica
Gost
zvoncica

Tako je, bojkot! I mom muzu se desilo slicno i sad radi isto 🙂

Send this to a friend