Ekonomija

Rađenović: U martu ćemo od Vlade tražiti da raskine saradnju sa Pomorskim saobraćajem; Ban: Vlast juriša na privredu

Predsjednik Upravnog odbora JP Morsko dobro Blažo Rađenović kazao je da će početkom marta Vladi biti poslata dokumentacija kako bi Vlada raskinula saradnja sa Pomorskim saobraćajem.

“Početkom marta Upravni odbor Morskog dobra održaće se sjednica početkom marta i biće pripremljena dokumentacija koja će ići ka Vladi da se stavi van snage zaključak iz 2019. kojim se odobrava da se nastavi saradnja sa Pomorskim saobraćajem”, rekao je Rađenović u emisiji Reflektor na TV Vijesti.

Izvršni direktor firme “Pomorski saobraćaj” Dejan Ban kazao je da postoje odluke Vlade i da su one obavezujuće za JP Morsko dobro.

“Morsko dobro je izvršni organ i postupa po organima Vlade i ne mogu da izdaju javna dobra bez odluka Vlade. Ovdje je suština da je ta odluka primjenjivana i na Pomorski saobraćaj i na sve korisnike Morskog dobra tokom 2020. godina. Naprasno odluka koja nije mijenjana 2021. nekako sasvim slučajno, poklapa se sa dolaskom novog rukovodstva i ona prestaje da bude primjenjivana. Tražili smo obrazloženje i imamo dva – jedan da nijesmo potpisali aneks, a drugo je da smo mi ugovorili u relativnim odnosima u procentima naknadu, a ne u apsolutnim… Suština je da ova vlast juriša na privredu kao na neprijateljsku vojsku”, rekao je Ban.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cake
Gost
Cake

Mnogo je porodica,na desetine,ostavio bez Kore hleba,uz pomoc drustva.Oduzimao od zarade,minuli rad,nocni rad…Procesi traju godinama.Rok,neogranicen,za pravdu.Nada,ipak postoji?

Bokeška brigada
Gost
Bokeška brigada

Boka Bokeljima!!!

Mirkoni
Gost
Mirkoni

Ćerajte te extraprofitere!!! Biciklima naplaćuju prevoz….Zastiđe

Danilo
Gost
Danilo

Paćete srpskim cunjevima, prelazit.😂😂😂😂
Kakvi su indijanci ovo.

Darija
Gost
Darija

Nažalost više štete su napravilil nego neka elementarna nepogoda. Nije Ban naivan dobro se zaštitio. Još jedna Sudska ošteta na pomolu !!!

Rax
Gost
Rax

Cist revansizam nove uprave morskog dobra…!!

Send this to a friend