Ekonomija

Radnici Arome i Konto diskonta ne rade na Vaskrs

Trgovački objekti Domaće trgovine, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Konto diskonti, neće raditi u nedjelju, na Vaskrs.

Izvršni direktor Domaće trgovine Ivan Šćepanović saopštio je Pobjedi da su odlučili da zatvore prodavnice na Vaskrs kako bi svi zaposleni proveli praznik sa svojim porodicama.

“Zadovoljstvo naših radnika nam je izuzetno važno, kao i poštovanje želje da ovaj veliki praznik provedu sa svojim porodicama. Praznici su dio naše tradicije koju treba poštovati, te bez obzira na vjersku pripadnost to su momenti kada svi želimo da budemo u krugu porodice i prijatelja”, rekao je Šćepanović.

Prema njegovim riječima Domaća trgovina je velika kompanija koja ima 1.196 zaposlenih.

“Kao tim, zajedno dijelimo univerzalne vrijednosti i način rada, tako da kroz strateški pristup nastojimo da organizujemo poslovanje kako bi i pored zakonom predviđenih prava, obezbijedili i dodatne benefite”, kazao je Šćepanović.

On vjeruje da će i potrošači podržati odluku ovog trgovačkog lanca da za Vaskrs ne otvara svoje markete. Šćepanović im se zahvalio na razumijevanju i poželio lijepe i ugodne predstojeće praznike.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ormar Nohodzaj
Gost
Ormar Nohodzaj

Bokan zato radi

Hmm
Gost
Hmm

Prepao si se.ti druze da te ne oderu i sto si primoran, a ne sto si dobar poslodavac

Ljata
Gost
Ljata

A I ONE IMAJU DUSU !!!DOSTA IH SEFICEEEE MLADEE MUCE DOVOLJAN JE POGLED RADNIKA DA VAM JE SVE JASNOO SRAM IH BILO !!!!TO CE IM ODBITI OD PLATEE !!

Grga
Gost
Grga

Aj ne prozivajte dva tri covjeka kad svi privatnici trgovci bilo da su prodavnice butici prodavnice cipela itd rade svaki dan.Prosetajte gradom ovih dana pa ce te vidjeti .Sramota.Vazda im je malo.Ovi sto hranu prodaju ajde nekako no ovi ostali neznam sto rade.

Bnjj
Gost
Bnjj

Civilizaciska tekovina je da se ne radi za praznike, da imas nedeljni mjesecni i godišnji odmor to je i kod nas bilo prije 30god, mi sad u 21 vijeku o tome raspravljamo neka vide simpatizeri vlasti stanje u CG kad o ovome pricamo ima li bolje slike o stanju u CG

Smrdica
Gost
Smrdica

Zasto ste mi izbrisali komentar?nikog nisam uvrjedio vec samo pitao zar nije gospodin Dragan Bokan u razgovoru sa Duskom Knezevicem rekao da je on primjer kako treba raditi u Crnoj Gori?

komentator
Gost
komentator

Sta bi za neradnu nedjelju u trgovinama? Oce li to biti samo ovako kad se cefne izvrsnom direktoru?

Bnjj
Gost
Bnjj

Bravo

Znate ga vi
Gost
Znate ga vi

Da je pravne države koja štiti radnike, vijest bi bili oni koji RADE na Vaskrs i za 1. maj. A ovako, senzacija je kad polu-robovlasnički konglomerat da zaposlenima slobodan dan.

samo jako
Gost
samo jako

svaka cast za odluku… ove stvari puno znace zaposlenima

Slavko
Gost
Slavko

A sta je sa Volijem i Ideom? Rade za praznike za minimalac, a Vlada nam prica kako toga nema. Samo vi glasajte dps…

J.j.j
Gost
J.j.j

Kakva vijest u 21.vijeku. Blago nama sa drzavom kad nam sad donose odluku da se ne radi nedeljom.

Jovan
Gost
Jovan

Jutros su radili castio sam kasirku 0.90 centi

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Nisi nju castio no Aromu

Elma
Gost
Elma

Pošteno!

anoniman
Gost
anoniman

aroma i kontro marketi nece raditi za vaskrs ali zato ce voli lakovic idea i franca da rade normalnim radnim vremenom da je srece trebalo bi svi marketi da ne raade za vaskrs

Nebojsa
Gost
Nebojsa

Ne sjekirajte se, sve to sto su im dali na nos ce im izaci! Kad je ovdje obicnom radniku ista lako palo!?

Rajko
Gost
Rajko

Lijepo

Marija
Gost
Marija

Nedjeljom inače ne bi trebalo da rade, a vidi ovoga kao da je ne znam što učinio…
Hoće li im biti ta nedjelja/praznik skinuta i sa plate?

Joco
Gost
Joco

A sprdate li se druže?
Inače je i neđelja, zar ne bi trebali da rade neđeljom???

Milica
Gost
Milica

Ovaj tekst treba da ima oznaku promo. Jer je ovo čist populizam. Pa ni Delta ne radi za Vaskrs pa supermarket ne možete otvorit sve i da oćete

Slavko
Gost
Slavko

Osim Delte imaju jos tacno 98 objekata u CG, sta mlatis?

Milica
Gost
Milica

Mlatim da prosipaju populizam,ovo nije nikakva vijest.Konstantno ih radnici napuštaju pa pokušavaju nekom pričom o domaćinskoj firmi koja pazi na radnike. E jes vala baš. Za tvoju informaciju, ni TQ u Budvu neće radit, tako da je 97

Send this to a friend