Ekonomija

Radnička partija: Ne podržavamo namjeru Ministarstva da ukine neradnu nedjelju

Radnička partija protiv je namjere Ministarstva ekonomskog razvoja da ukine neradnu nedelju, saopšteno je danas iz te stranke.

<<<Milatović: Predložiću Vladi da ukine neradnu nedjelju>>>

“Razumijemo težinu ekonomskih problema u kojima se nalazi država, a time i društvo u cjelini. U skladu s navedenim jasna nam je namjera Ministarstva ekonomskog razvoja, da kroz uvođenje radne nedjelje motiviše privrednu aktivnost.  Radnička partija takve namjere u ovom trenutku ne podržava, jer još uvijek država nije odradila svoj dio posla u zaštiti prava radnika”, dodaju u saopštenju.

Dok se ne poradi na kontrolnim mehanizmima i dok država ne bude imala u potpunosti uvid u radno vrijeme zaposlenih, u Radničkoj partiji smatraju da ovakvim predlozima nema mjesta.

“Radnička prava su u Crnoj Gori do te mjere degradirana, da je neradna nedjelja praktično jedino pravo koje država neposredno kontroliše i sigurno garantuje zaposlenima. To treba da imaju u vidu svi”, zaključuju u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
BBBB
Gost
BBBB

Ko su ovi ????svasta i ovaj df vuce na grbaci bezvezne i bezvrijedne radnicku partiju Pa milacic pa svakakvi jos koji nisu prosli cenzus tesko i ovome df-u

Mrdni malo
Gost
Mrdni malo

Momče, vi ste sada vlast. Ko vam brani da zaštitite prava radnika? Radite nešto a ne samo da se vadite na prethodnu vlast.

Send this to a friend