Ekonomija

Radovi u završnoj fazi: Najnoviji snimci sa gradilišta Bulevara Podgorica – Danilovgrad

Izgradnja Bulevara od Podgorice prema Danilovgradu je u završnoj fazi. Postavljen je sloj asflata i na desnoj strani Bulevara (gledano iz pravca Podgorice ka Danilovgradu). Rasvjeta je takođe postavljena.

 

Iz kompanije Bemax je nedavno saopšteno da, ukoliko investitor posla, Uprava za saobraćaj, riješi sve imovinsko pravne odnose, kompletan posao biće završen u predviđenom roku.

Investitor radova na izgradnji bulevara od Podgorice do Danilovgrada, dugog oko 15 kilometara, je Uprava za saobraćaj, a izvođač radova vrijednih oko 24 miliona eura kompanija Bemax.

Radovi su počeli 6. jula 2020. godine, a predviđeni rok za završetak radova je jul ove godine.

M. Dušević

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rok
Gost
Rok

Nikad u dom.

DoVla
Gost
DoVla

Svaka cast izvodjacu radova, odlicna firma.

Zovite Sergeja
Gost
Zovite Sergeja

Koliko para toliko muzike.

Niko bitan
Gost
Niko bitan

Da li mi čini da nema pješačke i biciklističke staze? A kroz grad smo uzeli po jednu traku za bicikliste ???

Biciklo.me
Gost
Biciklo.me

Aman dosta više sa tim “uzimanjem” uličnih traka kroz grad za bicikliste. U svim svjetskim gradovima se asfaltirane ulične trake pretvaraju u biciklističke jer je osnovna zamisao smanjivanje zagađenosti izduvnim gasovima. Najveći protivnici biciklista i biciklističkih staza su uglavnom oni u čijoj porodici se voze 2 do 3 automobila. Pozdrav!

Realan
Gost
Realan

Nema biciklista i tacka. Za vas par ispastaju hiljade automobila

Kotoranin
Gost
Kotoranin

Ljudi prije sagrade svemirsku stanicu nego mi 10 km bulevara

Dobar momak
Gost
Dobar momak

Sto jes jes, sporo nam ide izgradnja puteva. Ali je ovo los primjer, ovi ga zavrsavaju u rekordnom roku. Ima na stotine primjera dje je prekoracenje roka po nekoliko godina za radove za koje ne treba vise od nekoliko mjeseci da se zavrse, naravno, kada bi se angazovao dovoljan broj radnika i mehanizacije

Send this to a friend