Ekonomija

Radović: Guverner tražio da smještam ljudima; Žugić: Ona optužuje bez ijednog dokaza

Radović-Žugić

Bivša viceguvernerka Centralne banke Crne Gore Irena Radović optužila je guvernera Radoja Žugića da je vršio pritisak na nju da obavlja protivzakonite radnje i u skladu sa njegovim ličnim željama. Žugić je kazao da optužbe Irene Radović nijesu potkrijepljene nijednim dokazom, kao i da su neosnovane.

U podgoričkom Osnovnom sudu danas je počelo suđenje po tužbi bivše viceguvernerke Irene Radović protv CBCG i guvernera Radoja Žugića. Žugić je 2018. pokrenuo inicijativu za smjenu Radovićeve sa funkcije viceguvernera, što je Skupština Crne Gore i uradila u julu prošle godine.

Nakon toga Radović je tužila CBCG kao i Žugića zbog kako ona tvrdi mobinga.

Radović tvrdi da je Žugić od nje tražio da smješta ljudima
Prema njenim riječima odmah nakon njenog izbora na mjesto viceguvernera nastupili su problemi u obavljanju njenog posla.

“Poseban slučaj je bio kada sam ja dala odobrenje a na osnovu zahtjeva za pristup informacijama od strane MANS-a da javnost ima uvid u moj personalni dosije. Tada je traženo da se da na uvid peraonalni dosije svih rukovodilaca ali sam samo ja dala zahtjev za razliku od guvernera i drugog viceguvernera. Tada sam obavila razgovor sa guvernerom koji mi je rekao da on smatra da ne treba da se da uvid javnosti u takve informacije”, kazala je Radović pred sudijom Osnovnog suda u Podgorici.

Ona je rekla da je tada Žugić ljutito razgovarao sa njom povišenim tonom, ali da je taj razgovor obavljen u četiri oka. Još jedan razgovor u četiri oka, kako tvrdi Radovićeva, bio jer je prilikom zahtjeva za dodatnu kontrolu domaće banke.

“Nakon toga drugi veliki problem je nastao u maju 2017. kada sam na osnovu plana započela kontrolu u jednoj domaćoj banci, u toku vršenja te kontrole, obavila sam usmeni razgovor sa guvernerom koji je tražio da se ponovo izvrši kontrola te banke. Na tome je insistirao preko drugog viceguvernera Nikolu Fabrisa. Taj razgovor je bio usmeni i guverner nije razgovarao grubo ali sam ja takvu vrstu nalog shvatila kao neprijatnost insistirajući da imam puno povjerenje u kontrolore koji su obavili svoj posao”, kazala a je ona.

Kako je, dalje istakla, novi problem je nastao kada je Žugić, prema njenom tvrdnjama od nje zahtijevao da “nađe nešto” izvršnom direktoru jedne strane banke.

“Imali smo kontrolu u jednoj stranoj banci u toku koje nijesu utvrđene nepravilnosti. Međutim, nakon prijava radnika utvrđeno je da se tamo rade određene prevare malih kredita. Tada je guverner preko” svojih saznanja” naredio da se uradi dodatna kontrola. Nakon svih revizija vidjela sam da su taj direktor i rukovodstvo te banke postupili po zakonu nakon otkrivanja prevara i sve prijavili policiji, tužilaštvu i svim nadležnim institucijama. Kada sam saopštila guverneru da nema osnova da se taj direktor skine sa posla, guverner mi je kazao – nađi mu nešto…”, ispričala je Radović.

Tvrdi da je nakon toga zvala na razgovor tog direktora i pitala ga da joj objasni jer je još uvijek nova u poslu da li je uradio nešto protivzakonito na šta je on kazao da nije ali da je njegov jedini grijeh sto je pozvao na odgovornost sestrića guvernera.

Radović je kazala i da je Žugić skrivao bitne informacije od nje i njenih saradnika.

“Zajedno sa svim poslovnim bankama smo pripremili jedan važni akt kada se ušlo u proceduru međunarodnih finansijskih standarda 9. Regulativa je predata Savjetu za usvajanje, da bi saradnica guvernera Milena Knežević došla da kaže da to ne može biti usvojeno zbog jedne banke jer može da se ugrozi finansijska stabilnost u državi. Kad sam pozvala tu banku i pitala što ranije to nisu rekli, oni su kazali da su više puta to dostavljali CB. Direktor borda te banke mi je to kazao i današnji izvršni direktor te banke. To je moglo da izazove ozbiljne konsekvence po bankarski sistem”, navela je Radović.

Objasnila je i da Žugić nije htio da povuče taj akt, već je optužio njene saradnike, Darka Bulatovića i Miomira Ćirovića za udar na bankarski sistem, ocijenivši ih nekompetentnima, a nju optužio za amaterizam i spletkarenje.

Radović je navela da je u njenoj nadležnosti bila kontrola kreditnog registra, ali da je Žugić sve to dao u rad viceguverneru Nikoli Fabrisu, kojeg je molila da to ne prihvata, jer je to njena nadležnost.

“Za to imam dokaze, a i Fabris može sve da potvrdi”, navela je Radović.

Dodatno je kazala da iako su poslovne banke njen sektor, nije prisustvovala nijednom sastanku koje je Žugić imao sa direktorima komercijalnih banaka.

“Danas čitamo u medijima da je u pojedinim stranim bankama vršeno pranje novca, a ništa od toga nije dolazilo do mene. Sve je Žugić zadržavao”, navela je Radović.

Pred sudijom Mladenom Grdinićem Radović je kazala da se nakon usvajanja Zakona o Centralnoj banci Žugić posvetio izmjeni sistematizacije kako bi njoj oduzeo ovlašćenja.

“Potpuno sam izgubila ovlašćenja. Preuzeo je na sebe ovlašćenja za kontrolu banaka. Dat mi je nalog za sektor koji tek treba da se formira. Iako smo dogovorili rok u kojem je trebalo da ispuni niz stvari da bih potpisala aneks ugovora, on ništa od obećanog nije ispunio”, navela je Radović.

Istakla je da nakon 12. marta prošle godine nije imala nikakva zaduženja, sve do razrješenja.

Pojasnila je i da je zarađivala manje od ostalih viceguvernera zbog neangažovanja u radnim tijelima.

Njeno zdravstveno stanje se pogoršalo tokom rada na poziciji viceguvernerke – radila je u kabinetu punom vlage, pojasnila je, pa joj se astma koju je imala kao dijete povratila i počela je da koristi pumpicu.

“Više puta sam tražila renoviranje, ali guverner nije učinio ništa po tom pitanju. Na sjednici Savjeta se napravio kao da prvi put za to čuje i rekao je ‘zar nekome od mojih sagovornika da bude ugroženo zdravlje, odmah da se to riješi’. Naravno, do mog razrješenja to nije riješeno”, dodala je Radović.

Radović je pred sudijom u iskazu istakla da se mobing nastavljao, te da je od nje traženo da obavještava o otkazu određene zaposlene, te da su od nje skrivane informacije u koje je po zakonu morala da imala uvid.

Na pitanje sudije, Radović je odgovorila da su svi zahtjevi i razgovori obavljen i u četiri oka te da nema pisanih dokaza o tome jer je, kako ona ističe, guverner njoj rekao da mu ne šalje mejlove.

Žugić: Optužbe neosnovane

Iznoseći primjedbe na na optužbe Irene Radović guverner je rekao da nijesu potkrijepljene nijednim dokazom, kao i da su neosnovane.

“Želim da osporim brojne komentare koje smo čuli ovdje. Za svako moje osporavanje postoje ili materijalni dokazi ili svjedoci. Papir je ono što je činjenica ili pravo stanje”, rekao je Žugić.

On je istakao da je u odnosu na druga dva viceguvernera, Radović imala najviše službenih putovanja i edukacija. Naveo je i to da jeste uputio kritike službeniku Ćiroviću, ali da je isto tako nakon svega toga proglašen za najboljeg radnika CBCG.

“Kada je određeno da tužilji bude dat novi sektor održana je sjednica kolegijuma 11. januara 2018. na kojoj je zaključeno da treba da joj se pruži pomoć i podrška dok sektor ne profunkcioniše”, naveo je Žugić.

Govoreći o njenim optužbama da je on preuzeo kontrolu nad kreditnim registarom, i njoj onemogućio da radi svoj posao, Žugić je rekao da je to veoma važan segment CBCG koji donosi veliki novac.

“Upravo na predlog tužilje, kreditni registar je vraćen za superviziju koju sam ja preuzeo nakon razrješenja viceguvernerke. Značaj tog posla je toliki da sam taj posao preuzeo na sebe što nije neuobičajeno u našem okruženju”, istakao je Žugić.

Žugić je kazao i da nijesu tačne optužbe da je zaposlenima zabranjivao da sa njom rade te da je u okviru preraspodjele posla i drugi viceguverner ostao bez dijela svojih sardanika.

“Želim da istaknem da sam dao punu podršku da bilo ko ko želi da sa Radović pređe u sektor kontrolisanja finansijskog poslovanja da to može da učini. To mogu posvjedočiti svi”, istakao je Žugić.

“Ja sam imenovanjem Miodraga Radonjića, shodno zakonu, dodijelio Radonjiću 50 zaposlenih iz resora gospodina Fabrisa, jer je Radonjić ponajbolji bankar u Crnoj Gori. I to se pokazalo cjelishodno jer su svi imali benefite od toga. Tako da eto, i Fabris je ostao bez radnika ne samo gospođa Radović”, naveo je on.

Što se tiče njenih optužbi da nije učestvovala na službenim sastancima u inostranstvu, iako je po funkciji morala, Žugić kaže da je određivao one koji su bili najbolji u tom dijelu posla.

CBCG je prethodno tražila da suđenje bude zatvoreno za javnost zbog procjene da bi moglo nanijeti štetu bankarskom sistemu u cjelini, ali je jutros taj zahtjev povučen.

Spor je izazavao znatiželju u diplomtskim krugovima, pa su današnjem suđenju prisustvovali ambasador Slovenije i predstavnici ambasada SAD-a i Velike Britanije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
prika
Gost
prika

To su Zugici pobratime,neka zaposljavaju svoje ka glavesine,kuca im ga daje,hi hiiiiiiiiiiiiiiii,neka grade zgrade,neka trguju,neka vrse i utaju poreza ali neka ostave ovu sirotinju od ovijeh prica sa Zabljaka!!!Jos ima HAJVANA sto vam daju glas,grdno cete proc strah me je!!!pa makar i od boga,niko od toga suda ne utece niti se sakri!!!

leeeyyy
Gost
leeeyyy

evo vidim da neko brani zaposljavanje zugiceve male time sto je studirala u engleskoj. pa ovako: 1. fakulteti u engleskoj su veoma skupi, a ne ppznaju stipendiranje nasih drzavljana pa se postavlja pitanje ODAKLE po 10/20 hiljada po godini 2. mozda bi i nasa djeca studirala tako da sunjamo po drzavnim parama 3. ono sto se na stranim fakultetima trazi… Više »

Dragutin
Gost
Dragutin

Lijepa, jako pametna i inteligentna žena.
I onda ti, takakav lijep i pametan, smuvaš Roćena?!! Zašto?? Zgodan je?? Da mi oće neko objasnit taj fenomen…

anci
Gost
anci

Bravo, niko to da pomene od kad je pocela ova prica….a cijeli grad to zna

Dragutin
Gost
Dragutin

Ali moj komentar ne znači da mislim da nije u pravu u ovom slučaju. Naprotiv. Nego čisto rekoh, glupače i sponzoruše razumijem. Njima je sedmica na lotou smuvat Roćena, Simovića , Vukovića… sve to mi znamo i bravo im ga, blago njihovim majkama. Al ova žena… imaš sve. Možeš sa svojim obrazovanjem i inteligencijom sve. I ti upadneš u kolotečinu… Više »

Sonja 1979
Gost
Sonja 1979

Hahahahahahahahahaha kakav je zugic manijak

Gavrilo
Gost
Gavrilo

Sve sto kaze Dusko o Milu i Milo o Dusku-tacno je. Sve sto kaze Irena o Zugicu i Zugic o Ireni-tacno je! Svi su u istoj ekipi bili decenijama, ista su fela

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Jovanka majka mi je malo bolesna od živaca.

Mila K
Gost
Mila K

O kakvim dokazima guverner želi da razgovara, ako mu kontrolori potpisuju ono što je njegova odgovornost, dok su mu svjedoci sve profili u njegovom vlasništvu, psoebno sadašnji viceguverneri Ovo ni Nušić ne bi mogao ovako da opjeva, pa je šteta što je staljinizam mrtav pa ne može da se uredi da Radović i sve žene koje ne slušaju, prosto nestanu,… Više »

Morpheus
Gost
Morpheus

Radovicka ni malo nije nestala nego se je evo bije se iz sve snage kontra! Ja nikako da vidim neke argumente u vasim postovima iako se predstavlja kao expertica…dosta kvalifikativa i generalna prica ali nikad nesto konkretno

gost
Gost
gost

Gospodjo Mila, vi ste posljednji od kog sam ocekivao takav komentar… Znamo svi da se ne slazete sa guvernerom (i tu imate moju podrsku) ali veoma dobro znate da gospodjica Radovic nije imala ama bas nikakve kvalifikacije za poziciju viceguvernera. 15 godina iskustva u diplomatiji je ne mogu preporuciti na tako visoku i bitnu funkciju (bas kao sto je bio… Više »

anci
Gost
anci

slazem se, nema kvalifikacije ni za funkciju direktora sektora neke banke a ne za viceguvernera, jer se bankarski posao uci u banci a ne sa te pozicije, sta ju je preporucilo svi znamo kao i sve tamo, pol je nebitan. a cim sad radi u USAID za par hiljada eura, ne brinite se a nju.

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Sa kim se smuvala, dje radi, kolika joj je zarada… da ne radis u HR?

Podgorica
Gost
Podgorica

Pitala direktora da joj kaze sta radi nezakonito,Vrh

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Citajte FOS i VIJESTI. Malko su objektivnije prenijeli njen iskaz od 6h

liberal
Gost
liberal

Pitala direktora da joj kaze sta radi nezakonito,ovo je Vrh hahahaha stručnjak ova Radović.
Sjećam se kad je slovila da bude glavni pregovarač za razgovore sa EU neki odavde koji danas napadaju Zugica svašta pisali za nju ali izgleda sve se mijenja

Drezik
Gost
Drezik

Izlaze svaciji prljavi vesevi…ali kome da se zalis odje kad su SDT i VDT njihovi

Ja Ti
Gost
Ja Ti

Ha ha ha tek je pocelo KLUPKO POCELO DA SE ODMOTAVA

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Cekaj jos 30-40 god

LSCG
Gost
LSCG

Moj Zuga nebio ti u kozi

šubidubido
Gost
šubidubido

Opušteno je u kombinaciju sa Katnićem i Đukanovićima pokušao Kneževiću da otme banku što znači svu imovinu u stvari. Ove nove optužbe neću da komentarišem jer za njih nema dokaza, ali svakako imaju sličnu težinu kao ove dokazane.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

E blago tebi ako u to vjerujes. Da otmu propalu banku

Bekvalac
Gost
Bekvalac

Ljudi moji ovo je gore od afere Karleuša-Tošić!

NHM
Gost
NHM

” jer je Radonjić ponajbolji bankar u Crnoj Gori”. Ima li ko kakav komentar na ovu tvrdnju?

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

To se pokazalo u serijalu mehanizam. Dok je poreskim duznicima prodavali m2 drzavne imovine za 1000e pa otkupljivali po 2000e. Tako su prebijali dug za porez raznih tajkuna…
Ministar Finansija Zugic i zamjenik Radonjic.
1 sjedni

Petar
Gost
Petar

Definitivno najbolji, uvijek bio vanserijski ucenik, student… covjek znalac, siroko obrazovan. Kamo srece da imamo vise takvih ljudi u CG.

Samo pitam
Gost
Samo pitam

Neki dan bijaše komentar u smislu, je li se ikad išta ljudsko napravilo u Crnu Goru?

Morpheus
Gost
Morpheus

I Duska Knezevica su one 3 tuzile za neki umisljeni mobing pa se poslije toga okrenu kontra vlasti, taman su nedje od tog perioda ovi njegovi snimci. Ko zna za koju god sta se moze ocekivati od Zugica nakon ovoga haha

LSCG
Gost
LSCG

Polako odgovarajuće i za to…

Nik
Gost
Nik

Pitala direktora da joj kaze sta radi nezakonito. Ha ha. Itd . Lici na cicu -strica- rodjenjem host…

Jadranka Jonska
Gost
Jadranka Jonska

Uzivajte Koza nostra u nasim parama,Nas PROSJACKI STAP JE DUG.Zugic je davao ugrozenom narodu.HVALA MU DO VIJEKA.Jedini guverner od kada je svijeta i vijeka koji o siromasnom svom narodu misli.

NBA
Gost
NBA

Hahaha!

eureka
Gost
eureka

irena je sjajna! dusko od radoje zaposlio svoju cerkicu u cb

Kraljevic marko
Gost
Kraljevic marko

Sram Vas bilo Sigurno na engleskim univerzitetima ima protekcije

eureka
Gost
eureka

znamo kako au prestizni ti fakulteti. a i da jesu, nepotizam je ok?

Podgorica
Gost
Podgorica

Nit ona reference, nit Zugic znanje.
Eto pa sad oci vadite.

Pjer
Gost
Pjer

Ja sam za viceguvernerku

Vanja
Gost
Vanja

Irena je mobingovala svoje zaposlene u ambasadi i MVPu, sad se njoj vratilo isto-karma

lela
Gost
lela

Pise Ana Scepanovic

Morpheus
Gost
Morpheus

Pise Vanja licno i personalno a ti ne izmisljaj

Dante Aligijeri
Gost
Dante Aligijeri

Hahahhahahaha

Komsso
Gost
Komsso

Sta se desava sa sredstvima iz fonda depozita ??

šubidubido
Gost
šubidubido

HAHAH Kako misliš što se dešava. Koristiće se za isplatu depozita. Katnić i Đukanovići hoće da otmu imovinu, to će nas koštat pražnjenja fonda za zaštitu depozita.

Veterinar
Gost
Veterinar

Irena, sve ti je to smjestio zbog neuzvraćene ljubavi 🙂

Patak Dača
Gost
Patak Dača

Ovo je sve okestrirano sa jednim ciljem.
Svaka optužba bez čvrstog dokaza pada u vodu. Neki mediji bi ovo već prihvatili zdravo za gotovo.
Vidite li da je ovdje posrijedi vrlo osmišljena akcija, razbijanje sistema iznutra,a pripremana je sa domaćim izvođačima.

šubidubido
Gost
šubidubido

Opet ugroženost vaših kriminalnih aktivnosti pokušavate da predstavite kao ugroženost države!

Drezik
Gost
Drezik

Ada nije ona policajac da nalazi i sakuplja dokaze, stalno ista dps prica…

Sekula
Gost
Sekula

Ova je očigledno dobila instrukcije London-moskwa-beograd!

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Putin direktno, preko Medojevića, provjereno!

šubidubido
Gost
šubidubido

Kako je na Mars-Jupiter-Vidimo se?

Komsso
Gost
Komsso

Koverta poslata postom pa ti znas, vjerovat ce mo tebi a ne svojim ovima. Tap 011. Tone brod tone brod !

Leopold I
Gost
Leopold I

Pa su došli iz Američke i Britanske ambasade da podrže taj Putinov plan😂

Novljanin
Gost
Novljanin

Ja vjerujem ovom Žugiću šta god da kaže….

Morpheus
Gost
Morpheus

Irena Radovic inace nema jedan dan radnog iskustva u bankarstvu a postavljena je za viceguvernera CB! Ona o tome poslu bikvalno nista i nije mogla znati jer se cijelu karijeru bavila diplomatijom. Evo pogledajte joj CV javan je!

Leopold I
Gost
Leopold I

Što su je onda postavili na to mjesto?

Vozač
Gost
Vozač

Bilo je nekih očekivanja.

Morpheus
Gost
Morpheus

Postavili su je politicki jer su oni svi bili ista ekipa! Pa im se obilo o glavu. Sigurno je nisu izbrali zbog znanja i iskustva. E da-nisam nikakav bot, slobodno isprarite moje komentare pa se uvjerite sami jesu li pro vlasti ili ne

Maida
Gost
Maida

Opet Zugicev Bot – ubi se od pljuvanja Mile Kasalice, Milke Tadic i Irene. Radovic

Morpheus
Gost
Morpheus

Maida vidis li Ajfelov toranj dje?

Velibor
Gost
Velibor

Ajde samo logicki da zakljucimo zasto bi predstavnici stranih ambasada pratili sudjenje po licnoj tuzbi otoustene vicegurvenerke o mobingu? Kakve veze ima mobing sa njihovim interesima? Ili im je gdja Radovic iz drugih razloga interesatna?

Morpheus
Gost
Morpheus

Radi za njih ili bar pokusava…jedini je slovenacki ambasador tu profesionalno zbog Adiko banke

NHM
Gost
NHM

Kakve veze ima slovenački ambasador sa austrijskom bankom?

Milo
Gost
Milo

Vidis da je Morpheus Zugicev tupan 🙂

raz
Gost
raz

a slovenci nemaju banku ovdje, ne?

Jovanka
Gost
Jovanka

Samo jedno opazanje, (ne)vezano za ovaj slucaj: Krajnje mi je interesantno da se nikad kroz istoriju ljudskog roda optuzeni koji je sustinski nevin nije branio koristeci, sada vec cuvenu, recenicu crnogorskih politicara: “Nema dokaza za to!”

Sara
Gost
Sara

Nevin ko moja baba pokojna..

Žuga
Gost
Žuga

Je li ti se baba udavala?

Sara
Gost
Sara

Eo neznam!

Prc CG
Gost
Prc CG

Polako je pocelo klupko da se odmotava,Kneževiću Bog ti dao sreće i zdravlja pokrenuo si pravu lavinu dps prevara!!!!!!

dzonatan
Gost
dzonatan

Mislim da je idealan trenutak za crnogorski #metoo momenat. Naravno vise fokusiran na ukazivanje korupcije, pritisaka i sl

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Zugic nesto uradio sto ne treba? pa to nije tacno njemu se vidi da je dobar i posten covjek on kaze da mirno spava dok knezevic ne objavi nesto za njega.

Sistem
Gost
Sistem

Sud ne sudi od oka, već mora dokaz

Sinod
Gost
Sinod

Draga Irena, ne sumnjam u savjete vašeg tima odbrane kako ćete, kada i što. Ali onako malo među nama – da nije sve ovo u nekoj vezi sa vašom pisanom korespodencijom na relaciji Rim – Mitropolit SPC? Možda griješim? A možda novinari znaju nešto više ili bi trebalo da znaju? Srdačno.

Tomos
Gost
Tomos

Da nije Crnogorski Mitropolit i za ovo kriv. Da ne namešta on Kneževiću, objasni malo da se smijemo…

Sinod
Gost
Sinod

Nikakve veze gospodin Mitropolit SPC nema sa ovim. Sačekajmo malo, možda odgovori neko.

Tomos
Gost
Tomos

Uredu

Tomos
Gost
Tomos

Čekam, a možeš i ti napisati jedan red..

Tomos
Gost
Tomos

Vidim zaledilii se i Nijagarani vodopadi, da nije i ta to Mitropolit Crnogorski kriv…

Sinod
Gost
Sinod

Sačekaj čovječe božiji. Niko ne proziva Mitropolita. Sačekaj malo.

Blazo
Gost
Blazo

Koja je DVOJKA KRSTA ovaj Zugic, ka’ danije Zabljacanin nego Cetinjanin!

eureka
Gost
eureka

interes svoj samo gleda

Region
Gost
Region

Ako je tačno prenešeno na portalu-Njena provera banke “pitala sam direktora banke da li je nešto uradio protivzakonito, on je rekao da nije”.. Odlično si ga proverila, čudi me da ke Žugić tražio da se ponovi provjera

luka
Gost
luka

nije tacno preneseno.Pitala je ,,da li se nekome zamjerio?,,a on je onda spomenuo sestrica.Ovo je komplikovanije od bilo koje Italijanske hobotnice.Vidite li da su sve institucije pune uze i blize familije.Neka nam je Bog na pomoci.

Bane
Gost
Bane

Sto je to trebala da im smjesta,

Zaklina
Gost
Zaklina

“pitala ga da mi objasni jer sam još uvijek nova u poslu da li je uradio nešto protivzakonito” zamisli ti zemlju dje ovo kaže viceguverner jednom CEO bake. Kuku majkoooooo!!!

Region
Gost
Region

Da i meni to bi ibntetesantno, ukoliko je do ro prenešeno

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Jovanka zaključio sam da si ti lijepa a i ja imam godina 40 god.

Rolex
Gost
Rolex

Draga moja Ireno,zgodni ste i to treba naglasiti,lijepo je biti u Vasem drustvu,ali iz Vase izjave Vi ne smijete imati prisnosti sa bancinim sluzbenicima,sto kod Vas nije slucaj.Zatim navod: “Nakon svih revizija vidjela sam da su taj direktor i rukovodstvo te banke postupili po zakonu nakon otkrivanja prevara i sve prijavili policiji, tužilaštvu i svim nadležnim institucijama.”,vidi se da je… Više »

Dejo region🕯
Gost
Dejo region🕯

Jovanka volio bih da te upoznam da razmenimo telefone ako ništa drugo.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ako je sudbina bice i vise od toga…

.....
Gost
.....

Kraljica si, Joke!

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Ovaj slučaj koji paralelno živi sa slučajem Atlas grupe, ne da ne urušava ekonomski sistem države, već i njen ukupan evropski put – u šta su se uvjerili predstavnici Zapadnog (poslodavca) bloka. Već sada možemo sa sigurnošću potvrditi, da je ovo izborna godina u Crnoj Gori, te posljednji mandat dugogodišnjeg vladajućeg sistema.

Bum
Gost
Bum

Nemoj do sjutra da se pojavi kakav snimak pa ce biti okle to pu pik nevazi se

Nedeljko
Gost
Nedeljko

Ljudi znam evo 30 godina ovo se radi ali ne smije se progovorit nadam se da je doslo vreme dosta je bilo strpljen spasen. A sada nikad nije kasno na noge lagane u odbranu nase siromasne C .Gore.

atak
Gost
atak

Cist bezobrazluk i moc koju prikazuje jedan Guverner jedne drzave. Da je ovo pravna drzava davno bi Zuga bio na sviranje u Spuz a sa njim i drusto iz klupe. Naravno da su svi razgovori tekli u cetiri oka, jer im je to jedina zastita ako dodje do ovakvih sudjenja. Nista se nije dogodilo cak i da ju je napastvovao… Više »

Balsa
Gost
Balsa

Gdja Radovic je vec osudjena od strane Francuskog suda za mobing jer je kao ambasadorka maltretirala sluzbenicu ambasade u Parizu (koja je imala franc drzavljanstvo pa je tuzila tamo). Postoji zvanicna presuda i lako je naci, tako da stvarno ona nije zasluzila da se zali na los tretman. Zasto mi ne objavljujete post sa gore navedenom cinjenicom koja je lako… Više »

Bata Gašić
Gost
Bata Gašić

Ko se mača laća, od mača će i poginuti ahahahahahaha

Nika vise 1918-
Gost
Nika vise 1918-

Zugica bi trebalo tuziti zbog laznog predstavljanja. Predstavljao se kao Doktor nauka a to nije bio, i onda konkurisao za izbor na Ekonomskom. Doktorirao na privatnom Knezevicevom fakultetu kad nije bio akreditovan

Milan Tarot
Gost
Milan Tarot

Vidiš da je naslutio!

eureka
Gost
eureka

i predstavlja se kao dusko, a radoje se zove

Tomos
Gost
Tomos

Još da dokaže to, a to ide teže. Pored sve ljepote
, sud interesuju samo dokazi…

Sekula
Gost
Sekula

Mora da si bačila oko na tog direktora te mu ništa ne nađe.

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Pa ljudi kakvo postovanje je ukazano ovoj zeni. Da dodju na sudjenje i pruze podrsku 3 ambasadora, i to SAD, V.Britanija i Slovenija.
Bila bi sjajna njena pobjeda u tuzbi za mobing. ZA SVE ZRTVE MOBINGA U CG

Milojica mica
Gost
Milojica mica

Da vidimo hoce li i ovo sjutra biti objavljeno na naslovnim stranama, od strane Zugicevih placenih urednika i novinara obzirom da je ovo prava istina o njemu i njegovim cinjenjima, kao sto objavljuju neistine i pumpaju price o neduznima po njegovom nalogu…naravno da ne.

Nikola
Gost
Nikola

Zeni svaka cast i da nas je vise ovakvih bili bi mnogo sretniji

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Kako da ne , sve bi nam ćetalo.

Nikola
Gost
Nikola

Pokusaj samostalno da razmisljas i ako imas pameti nesto sam zakljuci da ti ne govore sto treba i na koji nacin da razmisljas

Komšija
Gost
Komšija

Dakle u pitanju je ADICO Banka u kojoj radi sestrić i 2 .mil.krefira lažnim pečatima u poslovnici u Ginrašu i gdje odhobornost ims i mensdžment što Radovićka je opstruirals.

Bistro
Gost
Bistro

Ne moze se vršiti prevara godinu a da rukovodstvo banke nems odgovornosti nego samo referent

Bak
Gost
Bak

Dje mi zivimo…

prava
Gost
prava

vazi vazi…kad viceguvernera mobinguju sto je sa jadnim narodom sto vam prosjek pravi….ovi takozvani mali……

Istina
Gost
Istina

A, ona mlada i neiskusna, naviknuta na striktno postovanje pravila i profesionalnog integriteta u ostatku sistema – sto je sigurno i preporucilo za viceguvernerku – nasla se potpuno zatecena i zavrsila kao zrtva. Dajte, molim vas!

Tovariš...
Gost
Tovariš...

Sestrića? Pa dje će mu duša?

irvas
Gost
irvas

Zene su bolji dio covjecanstva !

Nemanja
Gost
Nemanja

To je nemoguće, prosto nemoguće…

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

E vala mi nije jasno šta rade diplomatski predstavnici na sudjenju zbog mobinga

🧠 Eliminator
Gost
🧠 Eliminator

Mozda da podstaknu demokratiju i pravedno sudjenje. I malo podrske odlikovanoj zeni Diplomati iz CG.
Sto je za moj pojam izuzena cast

Wilkins
Gost
Wilkins

Da ti BUDE jasno. Prvo, suđenje je otvoreno za javnost (drugi pasus odozdo) pa diplomate mogu prisustvovati. I drugo, vjerovatno se radi o bankama iz njihovih zemalja pa su zainteresovani, da li da više ULAŽU novac ođe ili ne.

Nikola
Gost
Nikola

Pa nisi pretjerano pametan, nek te ne čudi što ti nije jasno;)

Morpheus
Gost
Morpheus

Pa po toj logici Wilkins strqne diplomate bi trebalo da prate sva sudjenja vezana za bankarski sistem a oni su do sad samo na ovo dosli. A da nije mozda nesto drugo u pitanju…

brkoo
Gost
brkoo

Svaka joj čast na zaštiti ličnog dostojanstva i integriteta.

U prolazu
Gost
U prolazu

Mislim da je pocelo….Godine pocinju Januarom i ja se nadam da je tako.

Smuti
Gost
Smuti

E Bog te čuo 😊

Nikola
Gost
Nikola

Padaju, napokon, poslije vise od 30 godina kradje, prevara, ratova, sankcija, unistavanja nase Crne Gore

Podgorica
Gost
Podgorica

Neko ima bratanca, neko sestrića, a sve neznaveni

Bata Cuce
Gost
Bata Cuce

Dobro, dje sve u Bankama radi familija Žugićs.

Milan Tarot
Gost
Milan Tarot

Misliš sestrići, ujakovići, tetkići, kumići i ostala mnogobrojna rodbina?

Podgorica
Gost
Podgorica

E upravo tako

Sanja
Gost
Sanja

A svaki od njih nestrucan/na pa ostavljaju drugima posao da im radi . A na platu su najjaci … Pihhh mobing i korupcija na svaki cosak

Send this to a friend