Ekonomija

Saradnja crnogorskih i beogradskog aerodroma za primjer

Beogradski i crnogorski aerodromi uspješno sarađuju, što je potvrđeno i na današnjem sastanku menadžmenta Aerodroma Nikola Tesla na čelu sa generalnim direktorom Sašom Vlaisavljevićem.

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da su objekompanije u procesu investicija i proširenja kapaciteta.

“Zato nam je razmjena iskustava neprocjenjiva. Ono na čemu insistiramo je i organizovanje obuka, kako bi naši radnici stekli neophodna znanja i obavljali posao na najvišem niviou”, dodao je on.

Vlaisavljević je naglasio da saradnja beogradskog i crnogorskih aerodroma može svima da posluži za primjer.

“Aerodrom Nikola Tesla upravo izlazi iz četvorogodišnjeg investicionog ciklusa tokom kojeg je uloženo oko 70 miliona eura. Upravo o tim isustvima naši timovi razgovaraju posebno imajući u vidu da je u toku izgradnja privremenog terminala u Tivtu”, naveo je on.

Orlandić i Vlaisavljević su na sastanku pokrenuli i ideju organizacije panela „Inicijativa uspješnih“ na kojem bi se okupili predstavnici najuspješnijih aerodroma u regionu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ona
Gost
ona

odlično sarađuju. zato nam jei povratna karta pg-bg 120e, koliko i trodnevni aranžman u milanu ili budimpešti sa sve avionskom kartom.

Send this to a friend