Ekonomija

SD odgovorio URA-i: Ko o čemu, prirepak Demokrata o poštenju

Foto: CdM

Nakon političkog nokauta argumentima potpredsjednika partije u pokušaju zvane tri put URA, pojavi se još jedno besmisleno saopštenje iz iste kuhinjice, saopšteno je iz Socijaldemokrata nakon izjave URE u kojoj su ovu partiju nazvali lažovima zbog izjave da su Aerodromi najuspješnija firma u Crnoj Gori.

“Narod bi rekao, ko o čemu, prirepak Demokrata o poštenju. Prirepci, morali biste makar jednom samostalno da izađete na izbore kako biste mogli da polemišete sa nama.”, odgovaraju iz SD-a.

Dodaju da je građanima Crne Gore jasno da se to neće nikada desiti, “jer ipak ste se vi specijalizirali da budete mirođija u raznim čorbuljacima. Pokušavali ste preko leđa raznih koalicija da dođete do izražaja, jer gotovo da nema opozicione partije kojoj niste bili koalicioni partner, ali uzalud ipak vam je najveći domet ona trećina mandata što ste uspjeli da namaknete u Budvi. ”

“Imajući u vidu da samostalno postojite samo u saopštenjima razumijemo potrebu vašeg učestalog javljanja, ali zaista djeluje više nego smiješno kad se momci bez dana radnog iskustva igraju eksperata na svaku temu. Naravno shvatamo da zbog ogromne zauzetosti uslijed poliranja tuđih biografija niste imali vremena da učestvujete u radu Skupštine Crne Gore, do koje svratite samo kada treba naplatiti beneficije koje donosi poslanički mandat. Još da utvrdite da li vas još uvijek sleduju plate za dva ili samo jednog poslanika koje ste podsjećamo građane Crne Gore osvojili u okviru liste Velika koalicija Ključ koja je postojala samo na izbornom listiću.”, poručuje SD.

Zato, kako kažu na kraju, za URA-u je bolje da uveseljavaju građane isceniranim zagrljajima iz doba bratstva i jedinstva sa “pobjedničkih” skupova.

B.M.

Tagovi

12 Komentara na "SD odgovorio URA-i: Ko o čemu, prirepak Demokrata o poštenju"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend