Ekonomija

SD pita Nurkovića: Kako je rasprava o aerodromima usred odmora transparentna?

Iz Socijaldemokrata su se oglasili nakon izjave ministra saobraćaja Osmana Nurkovića da se vezano koncesije za crnogorske aerodrome neće voditi interesima Socijaldemokrata u ovoj kompaniji, ističući da mu je izjava neodmjerena i neprimjerena.

“O transparentnosti koju ministar pominje najbolje govori činjenica da je predložio da koncesioni akt o valorizaciji najvažnijeg državnog resursa bude ponuđen na javnu raspravu usred avgusta! Kako “javna” rasprava o nacionalno važnom projektu usred odmora ima veze sa transparentnošću, nije nam jasno, pa ga pozivamo da to objasni zainteresovanoj javnosti”, poručuju iz SD-a.

Dodali su da će o zakonitosti detaljno govoriti onda kada pomenuta javnost bude upoznata sa koncesionim aktom.

“Nadamo se ipak ne tokom avgusta. Želimo da naglasimo da na ovakvu neprimjerenu izjavu gledamo kao na izolovani stav člana Bošnjačke stranke, a ne partije u cjelini, jer uvažavamo i cijenimo višegodišnje veoma korektne koalicione odnose sa tom strankom”, kažu iz ove partije.

Ponovili su da Aerodromi, što se SD tiče, trebaju i moraju biti valorizovani, ali ne i rasprodati.

“Moraju biti jedna od ključnih državnih karika u kreiranju brenda Crne Gore kao turističke i biznis destinacije. Uvjereni smo da će Vlada odgovorno da pristupi pitanju dalje valorizacije Aerodroma Crne Gore, kao jednog od naših najuspješnijih preduzeća”, zaključuju iz SD-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nurkovic E
Gost
Nurkovic E

Tišina tamooo!

aneksija 1918
Gost
aneksija 1918

Ovi bošnjaci su legende da im daš palicu zrakoplova oni bi uzeli i vozili kao jedan iz Drblja Vranovići da si mu dao mali DOK iz Bijele sjutra bi reko Kuro jadan a što mi nadade VELIKI. oca ti …

Musa
Gost
Musa

Isti ste, ovi aerodrome a bosnjaci Monteput..otvori se zemljo

Katunjanin
Gost
Katunjanin

Dakle ovako..Pokušaj ovog ministra iz Bošnjačke strankice je klasična diverzija protiv drzave!Prodati nesto iz kuce što ti donosi sigurnu zaradu je isto kao kad gazda kuce puno zaradjuje a ni centa ne daje u kucu vec pare poklanja komšiji!Ako ima Milo pameti skrenuce ovog stručnjaka u stranu i tu njegovu nacionalističku stranku!A treca stvar,SD sad ce se pokazat koliko imate… Više »

Gavirija
Gost
Gavirija

Ne mislis valjda da je ovo licna inicijativa ministra Nurkovica. Vlada je pokrenula inicijativu a on je resorni ministar.

Kenan H
Gost
Kenan H

Ništa ne znam kome sam dao džipove, dje mi je svastika, baš me briga za Aerodrome, je li ko vidio dva državna džipa po plaža.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

E da su samo 2 auta po plaza, obidji danas Jaz Ploce Kamenovo <Veliku Plazu naci ces ih minimum 50.

BSD
Gost
BSD

Kakav odmor, nijesam te glasa da odmaraš, no da radiš za dobro građana i države, što misliš da Merkelova reče- boli me uho za Deutschland, sad sam na odmoru! Haaalooo!!!

svetozar marovi
Gost
svetozar marovi

vidi SD kako cera investitore, sta je ovo

Okani
Gost
Okani

Bosnjaci su nacionalisticka partija , cak mi je i SD miliji od njih oni su na vlast samo i iskljucivo zbog DPS-a , Osman ovo nije mogao sam da smisli jer , on samo igra kako mu se diriguje

Titogradjanin
Gost
Titogradjanin

Pa zar se nije SDP pocijepao zbog ovakvih stvari?

pony
Gost
pony

Pa vi SD-ovci uzimajte BS u koaliciju Sa vama u Plavu. I jos im dopustajte da je Omer Sahmanovic i dalje durektor doma zdravlja umjesto da ga odmah smijenite

Laban
Gost
Laban

Transparentno, jer vas neće ni pitat ništa, više no da ne postojite ! Zbogom bosno, odoh u sarajevo !

Niksicanin
Gost
Niksicanin

Javili su se klepatori.

Ja i još neko
Gost
Ja i još neko

Pitam ja vas: “A zar niste vi placeni od strane gradjana da ”raspravljate” o bitnim pitanjima?”

Daka
Gost
Daka

Sta je valorizacija jeli to znaci da firma nije profitabilna? Koliko je milijona ostavio u kasu bivsi direktor? Koliko aerodromi ostvaruju profit ?To sto su politicki kadrovi nesposobni i sto nema nikakve kontrole i odgovornosti nije razlog da se valorizuju (prodaju)!

Osman Grabulja
Gost
Osman Grabulja

Ajte vi, SD, sretan vi put! Ionako vi je clanstvo 90% Bosnjaci i Muslimani, sve ce to prej kod nas.

Armin
Gost
Armin

Pokrijte se usima da vas mi ne poklopimo na sledecim izborima!

Pajo
Gost
Pajo

100% mi “napustamo” vlast.Mi iz SD-a “NE” lazemo.xaxaxaxaxa

Zoran
Gost
Zoran

Ne treba dizati tenzije oko aerodroma.

Damir
Gost
Damir

Koja salata od rijeci,koji birokratski rjecnik,koje prodavanje magle.Ideja o zakupu aerodroma je prava stvar,cak I po cijenu da se SD ugasi…

lihtank
Gost
lihtank

Dvije najogavnije partije u Crnoj Gori,koje uhlebise svakog svog clana na racun DPS-a. Milo treba sve ovo motkom da najuri..

Mond
Gost
Mond

Ne smije se to dat strancima, jer ce iscerat SD supruge sto se ne pohavljuju na poslu

ND
Gost
ND

Nema šta da se obraćate,kao mala partija ste sve svoje članove porazmiještali po funkcijama,a to što u 95% slučajeva ti kadrovi nijesu stručni košta društvo.

Rus
Gost
Rus

Boga mi frka ce bit ostalima ako SD odluci da izadje

Katnic
Gost
Katnic

Bravo za SD samo hrabro inace cete nestati.

Neretva
Gost
Neretva

Izlaze sigurno i nevoljno ali komanda se mora slušati.

Monopol
Gost
Monopol

Frka u SD.

Send this to a friend