Ekonomija

SD Vladi: Krajnje je neumjesno dijeliti ministre i psolanike po partijskoj osnovi

Najmanje je potrebno i krajnje neumjesno da u ovom momentu ministre i poslanike dijelimo po partijskoj osnovi, jer je ovo zajednički zadatak svih, odgovorili su Socijaldemokrate Vladi Crne Gore.

Vlada je Borisu Mugoši, poslaniku i članu Predsjedništva SD-a poručila danas da nema mjesta stranačkim aktivnostima, niti inicijativama iz bilo čijeg partijskog predsjedništva, nakon što je on pozvao Vladu da nađe odgovarajući način za ograničavanje cijena za određene proizvode kojima se osigurava zaštita i zdravlje ljudi.

<<<Vlada odgovorila Mugoši: U ovoj situaciji nema mjesta za stranačke aktivnosti<<<

<<<Mugoša: Vlada da razmotri ograničavanje cijena određenih proizvoda<<<

“Očekujemo da se u ovoj delikatnoj situaciji svako drži svojih ustavnih ovlašćenja. Poslanicima je ovlašćenja dao Ustav, a ne Vladin biro za odnose sa javnošću. Stoga nas iznenađuje reakcija na krajnje dobronamjernu incijativu, koja je usmjerena na zaštitu svih građana Crne Gore, a koja se već primjenjuje u nekim zemljama EU”, kažu iz Socijaldemokrata.

Umjesto ovakvih reakcija očekujeu odgovor da li treba ići u pravcu ograničavanje cijena odredjenih proizvoda, kao što je to uradila Vlada Hrvatske.

“Sad je najvažnije djelovati zajednički, a ovakvim propustima Vladinog Biroa se možemo baviti kad prođe opasnost za zdravlje građana”, poručuju iz SD-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bezobraza
Gost
Bezobraza

Pa jeste li vi bolestni ili nijeste,…

Lipovo
Gost
Lipovo

To ste, gospodo iz SD, mogli postaviti na sjedmici Vlade ili Štaba, a ne da se ,,reklamirate, u ovoj situaciji. Vlada je blago odgovorila, pametnome dosta, bez komentara .

_Neznani Junak_
Gost
_Neznani Junak_

Rekose li ovo ovi iz SD ?

Send this to a friend