Ekonomija

SDP Tivat: Koncesija nad aerodromima šteti cijeloj Crnoj Gori

Najava “valorizacije” crnogorskih aerodroma je toliko transparentna da se javna rasprava o tom pitanju vodi u vrijeme kolektivnih godišnjih odmora, što dovoljno govori o koristi koju će na osnovu ovog posla imati građani Tivta i Crne Gore, saopštili su iz tivatskog SDP-a.

Opštinski odbor SDP Tivat, kako ističu,  već više od godinu dana upozorava na ovaj scenario od kojeg koristi imaju izabrani pojedinci, a štetu radnici aerodroma, opština Tivat i cijela Crna Gora.

“Na žalost, do sada se aktuelna tivatska vlast nije miješala u ovo pitanje, ponašajući se kao da se aerodrom nalazi u Šavniku, a on u stvari predstavlja žilu kucavicu ukupne tivatske ekonomije. Zbog toga snažno podržavamo zahtjeve radnika da njihova prava budu zaštićena kolektivnim ugovorom, kako ne bi postali kolateralna šteta dogovora Vlade i budućih koncesionara”, tvrde oni.

Iz ove partije dodaju da samo davanje aerodroma pod koncesiju sa ovakvim sadržajem koncesionog akta i ugovora predstavlja i “zakivanje”  postojećeg stanja sa minornom obavezom povećanja kapaciteta i uz enormnu korist po koncesionara.

Oni pozivaju ostale opozicione partije na zajednički dogovor o ovom pitanju, kako bi stali u blok za odbranu prava Tivta i naših građana.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enko
Gost
Enko

Evo i ovi da sto god zakace,hahahaha. Najvise stete nanosi ovaj vas okot SD, fuj.

BOKA KO
Gost
BOKA KO

Bice kako NESALOMIVI kazu…Unistili kompaniju koja je drzala Crnu Goru..Ne jednu nego im se ne zna broj..Tuzno je ovo sto se radi ..Jugooceanija….Bokeljka Livnica Jugopetrol…Fjord…i td i td..Sve do temelja ..Ostade sto ostade i njihovo postade.
Ne zna se broja prema sjeveru koliko se dovelo do dna fabrika, firmi…
DNO DNA

SVAKI DAN BRUKA
Gost
SVAKI DAN BRUKA

EBLAGO ONOME KO JE PRED PEZIJU- IMAO JE RASTA RADITI
ONAJ KOJI CEKA MALO DUZE DO PENZIJE= IMACE RASTA UMRIJETI
KAKO GOD OKRENES SVE CE VAS DOMA POSLATI DA NECETE NI OSETITI
E ZALOSNE DTZAVE

MONAKO
Gost
MONAKO

Ostade li jos nesto u drzavu da nijeste sebi u nasledje pokoljenjima ostavili

BOKA KO
Gost
BOKA KO

Blago tebe Blazooo!!!!Da je mene takvoga taja imati crnome kukavcu bio bi i ja jedan od tzv..koncesionara..

Send this to a friend