Ekonomija

Za SDP odluka EPCG je potvrda da živimo u zarobljenoj državi

Rudnik uglja Pljevlja

Socijaldemokratska partija danas je saopštila da jučerašnja odluka Skupštine akcionara Elektroprivrede, kojom se izlazi u susret željama manjinskim akcionarima Rudnika uglja da im se po višestruko većim cijenama plate akcije, najbolje potvrđuje tezu Evropske unije da živimo u zarobljenoj državi.

U SDP-u ističu da ne znaju kako drugačije tumačiti još jedno milionsko čašćavanje najbližih srodnika lidera Demokratske partije socijalista od strane kompanije koja je u državnom vlasništvu.

“Trend otimanja narodnog novca i prelivanja u džepove DPS vrhuške ovim je samo nastavljen. Nakon Limenke i deset miliona opet je državni budžet prazniji, a jedan porodični puniji za nove milione”, navodi se u saopštenju.

Zato se u SDP-u pitaju do kada misle tako i da li će im ikada biti dosta.

“Da li postoje granice njihove pohlepe i gramzivosti? Do kada misle da ponižavaju građane i rugaju im se u lice? Oni državu doživljavaju kao imanje otuđenih političko-tajkunskih elita i zato mi znamo da oni nemaju namjeru stati. Njima desetine miliona, a građanima dva eura dnevno za preživljavanje-to je njihova mjera patriotizma”, kažu u SDP-u.

Zbog svega ovoga će ih, uvjereni su, građani kazniti na izborima 15. aprila.

“Biće kažnjeni jer je ovo država svih nas, jer su građani Crne Gore slobodni ljudi, a ne najamnici na njihovim posjedima. Pobijediće slobodna i građanska Crna Gora i pobijediće promjene”, poručuju iz Socijaldemokratske partije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljubo
Gost
Ljubo

LOPOVLUK LOPOVLUK

Tihi
Gost
Tihi

…SDP,oni nesto znaju ???
Samo kad su kao paraziti bili uz DPS citali su .
Sad sve kritikuju ,znaju ali njih kao PARTIJE NEMA .

Send this to a friend