Ekonomija

Šehović: Da su Francuzima naši eksperti iz Vlade

Šehović

Dok čitav svijet s punim pravom zbog teške situacije izazvane zdravstvenom krizom pomaže svoje nacionalne aviokompanije, poput Francuske koja je Er Fransu za dokapitalizaciju pomogla sa četiri milijarde eura, “ekspertska” Vlada Crne Gore je našu brže bolje na dugme ugasila, naveo je poslanik SD-a Damir Šehović.

“Besplatno” je sa “nula eura” osnovala novu, koja nas je do sad već koštala 20 miliona eura, a i dalje postoji samo na papiru. Da su Francuzima naši “eksperti” iz Vlade! Da ih nauče kako se bez posla, preko noći praktično, ostavlja 350 radnika, kako se tipična turistička destinacija, koja je za čak 60 odsto turista isključivo avio dostupna, godišnje ostavlja bez 650.000 putnika a domaća ekonomija bez 180 miliona eura prihoda od turizma, kako se gube najvažniji slotovi, kako se “krijući” kupuju avioni za koje ne znamo ni kad će početi da lete ni na kojim destinacijama će letjeti”, naveo je Šehović na Tviteru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tivat
Gost
Tivat

Imamo za vrijeme vašeg vođenja Države više Akademika nego Francuska, e sad vidi ko je sve vama akademik. A to je sam vrh ekspersta iz neke oblasti

Emanon
Gost
Emanon

E da ja Francuzima bivsa nasa vlast 30 godina ina, bili bi gde i mi sada. Na dnu europe.

Milojko
Gost
Milojko

E šou šta im SD i SDP rade ujedinite se ponovo i fino se igrajte 🙃🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Send this to a friend