Ekonomija

Sekulić: Uradili smo sve da cijene struje ne utiču na standard građana

Ova Vlada učinila je sve da uvećanje cijene električne energije za neke kategorije potrošača, ne utiče na smanjenje životnog standarda, posebno imajući u vidu socijalno osjetljive kategorije, poručila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić u odgovoru poslaniku Socijaldemokratske partije i članu Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Raško Konjević Rašku Konjeviću.

<<<Konjević: Država opet stavlja ruku u džep građana, Sekulić da objasni zašto<<<

“Razumijem da u svojoj najnovijoj ulozi opozicionara, koji navodno čuva narod od države, ovo predstavlja inspirativnu temu za Vas, posebno što ste kao funkcioner SDP-a u više uloga bili direktno uključeni u usvajanje zakona, uredbi i ugovora koje je Vlada dužna da i sada primjenjuje. Nemam namjeru da se o ovako važnoj temi koja se tiče građana sa Vama prepisujem putem medija i da Vam pomognem u dnevnom političarenju, već jedino da poštujem instituciju čiji ste dio. S obzirom na najavljenu sjednicu Odbora, a imajući u vidu pitanja koja ste mi ovim putem poslali, odgovoriću sa svojim saradnicima stručno i argumentovano na sva pitanja Vas i Vaših kolega, u okviru rada Parlememta”, istakla je Sekulić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vanda Metropoli
Gost
Vanda Metropoli

Kako te nije sramota da ovo pišeš?

Bruka
Gost
Bruka

Naknada za OIE1 1,42
Naknada za OIE2 4,53
6e za tatinog sina? Da nijeste malo prekardašili ? Neka vas još malo….
ULICA SLOBODE !!!

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

Kako ste to zavrsili?? obecao je Blazo da nece vise da kocka!!?? tako da ce on od sad da vrace kredite a ne mi da mu ih vracemo!!

ANALITIČAR
Gost
ANALITIČAR

Ako ti sama u to vjeruješ, onda nijesi za ministra.
Ako moraš to da kažeš, a znaš da nije tako, ne bio u tvojoj koži.

Ada
Gost
Ada

Struja ne moze biti jeftina i nema nidje jeftine struje !

Mirko
Gost
Mirko

Treba pojeftiniti struju za one koji jako malo troše, npr do 700-800 kw, a za one koji troše više od toga neka plaćaju 5x skuplje.
Bogatađi koji koriste privatne saune , griju cjelu kuću i garažu i slično neka plate taj luksuz. Za ostale je to potreba , a ne luksuz!

Biba struja
Gost
Biba struja

Dabogda troduplo poskupljela i tad se nebi opametio ovaj narod.

Laza
Gost
Laza

Struju treba stedetu. Lepo je kad su sve prostorije u kuci zagrejane i kad se u njoj moze boraviti u kratkim rukavima ali retko ko to moze sebi da dozvoli. To onda mora da se plati sa nekoliko stotina evra mesecno !

sds
Gost
sds

Tesla bi bio ponosan na ove tvoje rijeci. Naravno, ironican sam.

454647484950
Gost
454647484950

Ironican si na sopstveni racun ! To i nije neki problem, veci je problem sto su devedesetdevetposto komentara na ovu temu takvi kao da su izasli iz usta skojevaca tamo nedje u periodu od 45 do 50, odnosno u doba socijalisticke izgradnje i omladinskih radnih akcija kada se plata primala na tačkice !

Grof
Gost
Grof

Odkud ovome narodu ideja da su svi redom mašani i da ne moraju da placaju struju !?

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Kako je nije sramota da daje ovakvu izjavu, to mi nije jasno. Ne može niko lagat’ drugoga a da ne zna da je to uradio. Đe će sa savješu ako joj jednoga dana proradi?

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Bravo Dragice, svaka ti necast !

General Diaz
Gost
General Diaz

Tako obraza imala

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..Da sam njen Doktor kao što nisam,već Bot DPSa,gos .Ministarka bi imala od mene dijagnozu.I to na više strana.Ne zbog ovoga što su ‘sve’ ona i njen tim uradili da struja ovoliko samo”poskupi,već zbog njenog pogleda.

Rako
Gost
Rako

Nemojte nam više činit molim Vas.

Podgorica
Gost
Podgorica

Na zalost prvo sto od Evrope dobijamo jesu evropske cijene, evropske cijene su u supermarketima, telekomunikacijama itd, zadnje sto cemo dobiti je evropska cijena rada i evropska vladavina prava.
Ti se zove globalizacija.

Bosko
Gost
Bosko

Penzija 150 e , struja 140 e , a onih 10 eura rastegnes po 0,33 centa dnevno , ali ti toplo sto jes jes

Mili
Gost
Mili

Uradili ste sve? Kako izgleda kad uradite malo ili ništa, kuku nama

Selendra
Gost
Selendra

Ok, a ti se nemoj prepucavat s njim preko medija. Ali si duzna da narodu kao ministar das neko obrazlozenje o nametima koji su uvedeni. Volite poredjenja sa regionom, kakve su komparacije kad je struja u pitanju, lideri? Ojadjen je nas standard preko svake mjere, pa tu demagogiju dje sunce ne sija.

Pravna pomoc
Gost
Pravna pomoc

Da li neko moze da mi objasni Kako da tuzim drzavu C G ako racun nije na moje ime vec sam podstanar Ja to ne mogu placati te mislim da podignem kredit u PRVU BANKU i do Strazbura Rodjeni mi djedovi i pradjedovi u C G a ja izgleda moram ici putem kojim me nijesu vaspitavali Eto ona stara NEDAJ… Više »

Dr prava
Gost
Dr prava

Prvo podneses tuzbu sudu (za to ce ti trebat min 50 eura), vjerovatno ces izgubit pa ides dalje na viši, apelacioni, ustavni…pa tek onda ako ne dobijes parnicu mozes svijetu da se zalis. Ako imas pravnog osnova, a ti sam pretpostavi imas li, onda ce ti trebat podosta novca da guras to do kraja. Ako izgubis onda placas i njihove… Više »

Pravna pomoc
Gost
Pravna pomoc

Eto jedino mi je preostalo na ulicu pa sto mi dragi Bog daa….
Hvala na savjetu ..pozdrav i zivio

Mirko
Gost
Mirko

Ne moraš plaćati račune koji nijesu na tvoje ime. Ne treba ti advokat za to. Na svakom sudu ponesi ličnu kartu i sve gotovo za 5 minuta.

JAAA
Gost
JAAA

Ministrice zasto UPRAVLJATE CAMCEM KADA NE POZNAJETE RIJEKU?????
Shvatate li da ste POTOPILI ovaj paceni narod KRADJOM .Kradete dusu nasim narastajima ….
Imate li djece ministrice i da Vasa djeca zive kao djeca drzave C.G. .

DaJeVjecna
Gost
DaJeVjecna

Ja primam 950, otac I majka puno vise. Nije nam puno dat 300 eura za struju. No radiate malo, samo kukate

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

..I ja imam 350e ,za radno vtijeme 8h..i nije mi puno dat 130e..za struju.. Onda poslije podne Botujem…pa..Dobro mi je Samo da je Lomi Kralj..ostalo nije bitno ..Vječna tugo..

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Djesmo ovo Tunguzija Dzibuti koje ova ljepotica

1040 miliona de
Gost
1040 miliona de

Kakve lopuze.

Bilmez
Gost
Bilmez

Boga mi ti je obraza ka opanak, kad ovako mozes pricat. Sram te bilo!

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ovaj konjevic je iz partije koja se hvali da je zaustavila izgradnju velike elektrane buk bijela iz koje se mogla.obezbijediti velika proizvodnja struje po niskim cijenama. U isto vrijeme su se sa dijelom javnosti zalagali za izgradnju obnovljivih izvora kao sto su vjetrenjace, solarne elektane, male elektrane, itd., iz kojih je cijena proizvedene energije visestruko visa i to kako u… Više »

Tu zakopan
Gost
Tu zakopan

Ne lazi.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nemojte vise nista cinit da vas lijepo zamolim.

Boka
Gost
Boka

Na racun od 73e,poticaji za male elektrane 6e???

titogradjanin
Gost
titogradjanin

Joj što volim kad godina izda,sve poskupi a pojeftini pi.da!Reče davno Žika Pavlović!

Dragan
Gost
Dragan

Sačuvaj me bože vaše pomoći

LAVica
Gost
LAVica

uffffff, nemojte nas više štititi kumim vas Bogom…..

Bosko
Gost
Bosko

140 e za Januar !!!!

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

.. Ja samo da se pohvalim..Dobio sam novo ime.. ‘Odbjegli bivši predsjegnik DPSa’…. Baš je kul… Pozdřav ..nepřijateli. Ako se ne vidimo..Upalite svijetlo..hahaha

razočarani
Gost
razočarani

Kako to da poskupljenje ne utiče na standard? Pa nije to ministarko sniženje pa da ne utiče na standard! Vidi se da Vama nije loše, ubuckila ste malo!

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

MRAK MRAK TOTALNI JE MRAK

Makiaa
Gost
Makiaa

Pomagaj Rasko !Opet nam stavljaju ruke u djep..

freeMNE
Gost
freeMNE

Kako da ne,evo racuni po 150-180eura u zgadi kod mene,poludjeli svi,lopovska drzava,raspala…

Jeger
Gost
Jeger

ajde ne s.ri, seli za srbiju vise ako ti drzava ne valja, sramota za poskupljenje ali kakve to ima veze sa drzavom, valjda sa politicarima ima!!!

razočarani
Gost
razočarani

A što za Srbiju a ne za Luksemburg, Njemačku ili Švajcarsku?

Toni
Gost
Toni

Zato što oni samo na umu imaju Srbiju i sa njom se upoređuju. Šta će kukavci, ni tamo nisu bili, vjerovatno.

freeMNE
Gost
freeMNE

Slucajno ima kralju…raspala je jer mnogima pola plate ide za ovaj luksuz a tatinim sinovima sto su se nakrali u nos za jednu noc

OD SRCA
Gost
OD SRCA

Od sada cu STOPOM NA SVAKI PROTEST DOK NE BUDEMO MOGLI IMATI ZIVOT DOSTOJAN COVJEKA…
NEKA DODJE RADI MENE KO OCE ..
.OVE LOPOVCINE UNISTISE MI OVO MALO ZIVOTA ..MOJE DOBA JE PROSLO ALI NECU DOZVOLITI DA MI DJECU UBIJAJU PSIHICKI DOK ONI BAHATO KRADU MOJOJ DJECI

razočarani
Gost
razočarani

I ja! Meni su ove od tridesete do šezdesete pojeli kao skakavci i prođoše mi kao da sam bio u zatvor a ne na slobodi! A djeci ćemi biti još gore i poludim kad mi govore njihove apologete da je kritika na račun vlasti napad na CG.

pero
Gost
pero

MISLIM DA CIJENA STRUJE UOPŠTE NIJE SKUPA. Takodje nije mi ajsno zašto se ovaj narod non stop buni, radite malo pa ćete imati, vm čovjek i da sve da besplatno nebi vam odgovaralo sigurno nešto i buunili se opet. Ajde malo zasučite rukave, manje po kfićim, manje skupa auta , manje firmirane stvari vašim naslednicima, manje luskuza koji hoćete pa… Više »

Makiaa
Gost
Makiaa

Tacno je sve sto si reka a bogu hvala si i to vidio no pogresno si se izrazio Pero ne zale se ti no ovi drugi ova sirotinja a znas li jadan koliko penzioner treba da odvoji od 125e a koliko je nezaposlenih sto cekaju majkinu ili tatinu platu a dje da se zaposle

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

Pero strah mi daje snagu da izadjem na ulice zbog svoje djece koja posteno rade i treba Pero da pocnu da se bave MAFIJASKIM POSLOVIMA da bi zivjeli.Tebi je izgleda bliza MAFIJA ali ne zaboravi DAS 1 E DA UDJES A 10OO E..NE MOZES IZACI….
Ajd broji sledece proteste

vnk
Gost
vnk

Jes bogami, no je ova Sekulićka bla mala kad je s našim životima i krvi naše braće iz fotelje sa Bulatovićem i Marovićem branio Crnu Gori u Dubrovniku i Mostaru, pa mi sad zločinci, a oni pomiritelji.

B.D
Gost
B.D

Eto Pero ispao si faca i pametan ajde sada vozi dalje

OD SRCA
Gost
OD SRCA

Pero neko rece davno
GOVORIS KAO MORE ALI JE TVOJ ZIVOT USTAJALA BARA…
Nadam se da se ne zelis nastaviti brckati u baricu..Pozdrav

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Uradili su sve da stvore sirotinju da bi lakse manipulisali obeshrabrenim narodom dok se oni izivljavaju proslavljajuci, jeduci jastoge i pijuci sampanjac. Ali nadam se da ce im ubrzo biti dobar i mesni narezak i pivo iz plasticne boce od 2l i to da dijele medjusobom jer nemaju da kupe case

eto
Gost
eto

Ova je potpuno u pravu.Standard 99% građana ne može biti dodatno ugrožen sa poskupljenjem struje jer i nemaju standard.Po zdravoj logici trebalo bi da nijesu živi jer sa 300 eura živi u CG bar 2/3 ljudi.Onih 1% vlasnika kartel države isto neće ośetiti ovo poskupljenje.Đe samo nađu ovakve da mogu bez imalo stida saopštavati napaćenom narodu bilo šta više.

vnk
Gost
vnk

eto@tako, ođe se odavno ne traže progresivni i pošteni, nego podli i poslušni.

JaviSe
Gost
JaviSe

Evo resenja. Neka ministri i funkcioneri preuzmu zelenu energiju. Ja bih dobrovoljno ostao na buk bijelu. Stubove neka zadrze moj kabl mogu po zemlji razvuc.

Rambo
Gost
Rambo

E nemojte nas vise ovako stititi.😂😂

vnk
Gost
vnk

Ova inžinjerka dobro računa. Ne znam kako dođe do te računice da građani neće osjetiti ako su penzije povećane 2%, a struja 2,7%, odnosno sa predhodnim 6-7%. Pola radnika i penzioneri samo mogu platiti struju i da im ništa ne ostane za ostale potrebe. Tužno što dolazi nova generacija mladih ljudi koji kao i predhodni tajkuni nemaju razumijevanja za patnje… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Ka sta smo dolje pisali, razliku cemo pokriti sirom i varenikom od Simovicevih krava.
A i ostalo je onih 50000 za sledece izbore.

JaviSe
Gost
JaviSe

Dragicina istina: Blažo.

Podgorica
Gost
Podgorica

Volio bih da doživim da se nešto pojeftini, samo skaču cijene. I lastiku kad rastezete mora pući, tako ćemo i mi pući nadam se uskoro.

Nikšić
Gost
Nikšić

Da te sram bude. Najgori si ministar u istoriji CG. Svi treba da odgorate za pljačku građana. Gledali ste standard građana, a najskuplja struja u regionu. EPCG ima 70% viška radnika, zaposlili se mamini i tatini manekeni, primaju plate po par hiljada, nerade ništa, nego u radnom vremenu sjede u kafićima. Dokle više pljačke ovog naroda. Dokle. Sram da te… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Cuo sam kad Blazo kad magistrira hidrocentrale ide za ministra privrede. Poslije ce da trenira za predsjednicke funkcije.

TOto
Gost
TOto

Dabogda dozivio zivot moj

brkoo
Gost
brkoo

Ukinite naknadu za Blaža

Pki
Gost
Pki

Gospođo ministarka neću vam reći sram vas bilo jer vi očigledno ne znate za sram.Jedino me zanima gdje nestade ona čojska i junačka Crna Gora o kojoj je pisao Marko Miljanov i Njegoš.Mislim da im se kosti u grob prevrću zbog takvih kao vi. Da ste imali i da imate imalo dostojanstva i srama trebali ste istog trena dati ostavku… Više »

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Ministarka je dobar coek !

JaviSe
Gost
JaviSe

Ja. a sigurno ima.

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

Da dobar covjek a mi smo ROBOVI

Lovcenska
Gost
Lovcenska

A sto bi ti , da struja bude besplatna, uz to da po cijeli dan provodis na netu !?

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

Bojis li se mraka
Odupri se i upali svjetlo

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

mene citava prica oko pomoci privatnim proizvodjacima struje, meda, sira….nije najjasnija….mislim ono bas, bas mi nije najjasnija❓❓

JaviSe
Gost
JaviSe

Kovertama!

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

oce li ovo uticati na cijenu piva…..ako oce na mene za sl izbore ne racunajte🍺

Slavko
Gost
Slavko

Bolje ne radite nista vise onda ako je ovo pljackabje gradjana rezultat vaseg rada…

Bnjjj
Gost
Bnjjj

Bahata ministarka,strasno

JaviSe
Gost
JaviSe

MINISTARKA EKONOMIJE I METEOROLOGIJE: smatramo da nece biti baba marte i da ce ljudi moci bez struje. Otuda ovo poskupljenje.

Ovako je onaj rumun izgubio vlast prodajuci struju vani na ustrb gradjana da bi pokrio gubitke i traoskove. Doduse on je skoro ukino struju drugovima ovdje ce iskljucit struju za stalno zbog dugova.

Ljubo
Gost
Ljubo

NE LAZI

Lipovo
Gost
Lipovo

Poslije ovakve izjave ministarke , moralno bi bilo da podnese ostavku I solidarisse se bar 61% porodica koje necce mocci da odrzzavaju higijenu na dnevnom nivou

Tomas
Gost
Tomas

Zato struja skace svake godine

OD SRCA
Gost
OD SRCA

Boje se svjetlosti

Mico
Gost
Mico

Jeste uradili ste sve vise puta od kad si ministarka da struja poskupi, jos treba da ti se zahvalimo sto je struja samo sest puta poskupila za dvije godine.

Pobuni se
Gost
Pobuni se

Dosta je!

Djuro
Gost
Djuro

Uradili ste sve da ovsj narod zavijete u crno

JaviSe
Gost
JaviSe

A sad neozbiljno ka vazda sta ocekujete od me: vlada mi je digla penziju 2% bas zbog ovog. Razliku od 0,7% cu pokrit sa onim sirom od pamete a ne lude krava sta dobih od Simovica za izbor.
P. S. Odustajem od zamjene DF tablet i sir za pametni telefon zbog ne dostatka resursa.

Zivjela ekonomija, Zivjela vlada, Zivio predsjednik Vojin Đ.

Sirotinjo...
Gost
Sirotinjo...

Bolje da ste radili na tome da standard građana ne utiče na cijene struje.

Šoder
Gost
Šoder

Posnesite ostavku svi vi neposobni mijistri dok još nije kasno za ovu Vladu.

Orao
Gost
Orao

Uradili su sve da cijene struje ne utiču na standard građana. Svake godine postupi struja, voda, nafta, hrana, itd,l… A imamo najniži standard, ovaj crnogorski narod je bruka, kad kažem crnogorski, mislim na sve koji žive na prostoru Crne Gore da se ne bi pronalazili, svi ste isti, i nema vam neke razlike, iako bi želeli.

Kwh
Gost
Kwh

Kakva arogancija ! Koga predstavlja (štiti) ova Ministrica ?Zar treba vise od 50 miliona osklapiti ovome narodu ???Dosta je sprdnje narodom.Izgleda da smo svi ovce i bravi!!! od plaćanja gubitaka,nekakvih projekata privatnih,raznih regulativa……Dosta ste sklapali.Struja je roba !!!Svuda u svijetu ono sto se vise troši-konzumira je jeftinije!!!Kod nas ovo kao sve ,naopako samo da bi se neko utalio i odrao… Više »

KurosavA
Gost
KurosavA

Pa jasno je koga predsravlja – manjinu ultrabogatih koji su se na vrijeme uhljebili na drzavne i agencijske jasle. Primaju plate vec dugi niz godina nezamislivo visoke. Tolike plate da godišnje možete da kupite stančić a da ne morate dizati kredit.

milisav
Gost
milisav

Ocigledno ministarka ekonomije nije upoznata sa standardom gradjana ili joj je mjerilo standard gradjana koji dobijaju koverte po kucama i okolo! Gospodjo citas pogresne papire to su papiri za Evropu i dalje a realnost je sasvim drugacija! Izadji na ulicu pa pogledaj oko sebe malo pa ce ti biti jasnije!

JaviSe
Gost
JaviSe

…… Nemam namjeru da se o ovako važnoj temi koja se tiče građana sa Vama prepisujem putem medija i da Vam pomognem u dnevnom političarenju, već jedino da poštujem instituciju čiji ste dio…..
Sad sta joj znaci ovo reagovanje?

FABRIKE
Gost
FABRIKE

Znaci
NE BOJ SE
ODUPRI SE
VJERUJEM DA CE NAS AMERIKA IZBROJITI BOLJE SLEDECE PROTESTE NEGO “””OVI””””OVE JUCE…

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

Ona je pod stresom zbog cijene struje ..Zato smo mi razumni da prihvatimo sve sto ona kaze

Petar
Gost
Petar

Fabriku niko nije otvorio vec 15 godina. Investicije su samo u turizam a i to je uzasno malo. Konstatni deiciti. Porezi nisu dovoljni ni da pokriju funkcionisanje drzave, zato je dug u BDPu toliko visok (ubjedljivo najveci u regionu). Jedan autoput je slomio ledja, ni to se vise ne moze placat. Dusko obecava da nece biti smanjivanja plata .. dokle… Više »

FABRIKE
Gost
FABRIKE

Samo je pitanje dana bilo kada ce to saopstiti nego bolje ovako RADI NJIH

Dzoi Plameni
Gost
Dzoi Plameni

Ovo je vec bezobrazluk!!!

JaviSe
Gost
JaviSe

Znaci u subotu u okviru protesne setnje i klub za struju sa prigodnim parolama?

Zex
Gost
Zex

gos.ministarka vlada i političke podjele su gradjane C.G dovele do prosjačkog štapa.Uništene su porodice ,dok 1/3 građjana živi i uživa 2/3 porodica jedva preživljava jer u CG nema srednje klase

JaviSe
Gost
JaviSe

A sad neozbiljno ka vazda sta ocekujete od me: vlada mi je digla penziju 2% bas zbog ovog. Razliku od 0,7% cu pokrit sa onim sirom od pamete a ne lude krava sta dobih od Simovica za izbor.
P. S. Odustajem od zamjene DF tablet i sir za pametni telefon zbog ne dostatka resursa.

Zivjela ekonomija, Zivjela vlada, Zivio predsjednik Vojin

JaviSe
Gost
JaviSe

Demencija… Misljah na sina mu Mila Đ.

VagorInvestment
Gost
VagorInvestment

Nema poskupljenja struje,nema taksi za prvog sina i ostalih reketaških nameta na računima za utrošenu električnu energiju. Odgovorno tvrdim da su to sve senzacionalističke izmišljotinje.

JaviSe
Gost
JaviSe

Ovakvi odgovor smo mogli dobiti od ministara kulture i informisanja jer se na razumiju u resore ekonomije i niti srecu ljude koje rade sa lopatom i metlom. Siguran sam da gospodja misli da je ekonomija zacaran krug uzimanja para od socijalnih davanja gradjana ili bezgranicno naplacivanje i ulaganje gradjana u ono sto je otplaceno makar 3 puta od istih gradjana.… Više »

Tik tak
Gost
Tik tak

Odgovor koji svaki od ministara u vladi daje medijima se svodi ” politicarenje”. Mora li svaki problem drustva biti politicki, zar je hleb politicki problem, struja, voda, gorivo, posao, cijena rada, visina poreza?! Koliko je meni poznato to nisu niti mogu biti politicke kategorije vec egzistencijalne tj socijalne. E pa gos. Ministarko izgleda da si kao i svaki politicar u… Više »

JaviSe
Gost
JaviSe

Ne razumijete vi nju ni ekonomiju. Ovdje su stvari postavljene jednostavno.
Imate gubitke? Podignete vrijednost skladistene robe da pokrijete gubitke prodaje. Plantaze.
Imate monopol i proizvod koji se prodaje sam od sebe. Dignete cijene da pokrijete gubitke u drzavnom sistemu. EPCG.

Mppg
Gost
Mppg

Nije struja poskupila nego Blažo ima nekih neplaniranih troškova.
Još malo sjedite narod se budi jer je GLADAN a vas je SIT!!!!!
Vidimo se opet u subotu biće nas još više!!!

VagorInvestment
Gost
VagorInvestment

Znači kiksao u Las Vegas….

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

I ja ti vjerujem i znam da ti je tesko zbog nas !

anoniman
Gost
anoniman

ovakvo ruganje sa gradjanima crne gore od strane ministara ne vidjeh nidje sem odje kod nas stidite se gospodjo sekulic dok vi i ostali ministri iz vlade opusteno zivite bolje reci uzivate gradjani jedva sastavljaju kraj s krajem lako je vama pricati vi nista ne placate svegaste oslobdjeni djabe vam je ljetovanje zimovanje odmori to sve vase racune i odmore… Više »

Vagabundo
Gost
Vagabundo

Sto da se stidi pa nasa je mi smo je birali,nije nam je niko nametnuo…kakav narod,takva vlast nismo.mi nista bolje zasluzili.

POJK
Gost
POJK

Narode ovde pisanija ne pomaže. U svijetu u normalnim zemljama se demokratija drugačije razumije. Kad vam neko kaze da je sve uradio onda mu se vi prvom prilikom lijepo zahvalite i kažete dacu šansu nekom drugom dok vas i taj ne ispali. Ali do sada ste mogli barem deset različitih opcija ispitati i birati.

nena
Gost
nena

Ne vrijedjaj našu intelingeciju svojim lažnim izjavama…..užas ministarko

Bak
Gost
Bak

Sta ste uradili…povecali nam plate??!

Vladimir 19784
Gost
Vladimir 19784

Plate ce povecati od 2027

Jovanka
Gost
Jovanka

Necu da se ustinem da bi vjerovala da sam ovo stvarno procitala, no idem ruku u uticnicu da ubacim sebi da dodjem…

Mosun
Gost
Mosun

E lako je tako. Tu je sansa pola-pola da prezivis, jer vjerovatno nece bit struje

Jovanka
Gost
Jovanka

Ahaha taman.

Neu
Gost
Neu

E Dragice Dragice, nije struja poskupila nego narod više troši. One stavke na racunu ne postoje isto ko sto ona voda tece kroz Štitare.

Mitar
Gost
Mitar

Prije 16 godina Djindjic je smijenio direktora EPS jer u emisiji nije znao sto znaci fiksni dio mreznog kapaciteta i zasto se to naplacuje,ako se vec naplacuje angazovanje mreznog kapaciteta koje iznosi koliko i potrosena struja.Taj namet iznosi 1,59 eura za svako potrosno mjesto sto je oko 6 miliona eura na godisnjem nivou.Drugo Obnovljivi izvori su namijenjeni da se smanji… Više »

Milena
Gost
Milena

Mitre, mitre… nije cilj trecina pdoizvodnje nego ukupne potrosnje… ukljucujuci i svu pptrosnju nafte… ne znas, a mnogo si pametan…

Mitar
Gost
Mitar

Blazo,ti li si?

Blazo Rajkov
Gost
Blazo Rajkov

Sad bi ime promjenio …pihhhh

Pametnjakovic
Gost
Pametnjakovic

Ja isto njoj trun vise vjerujem no Rasku… on je isti sve ovo usvajao a sad se pravi lud…

dzonatan
Gost
dzonatan

Tipičan primjer sendvičara u fotelji;

Milica
Gost
Milica

Odavno smo mrtvi. Bez želja i mogućnosti. I zbog toga ništa ne utiče na nas. To je vaš učinak.

Simon
Gost
Simon

Odgovorni ste isključivo građanima. Činite sve za standard građana ali su rezultati u zadnjih nekoliko decenija takvi da većina živi lošije dok se uski krug oko vlasti enormno obogatio.

rrr
Gost
rrr

Sramno……..ovo poskupljenje nema veze sa pozicijom ili opozicijom , nego sa zdravim razumom ……………ali dok je Srba i Crnogoraca za Vas nema zime. Bit cete na vlasti dovjeka.

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Cu li kralicu?! 😂😂😂😂😂

Aloalo
Gost
Aloalo

Nemoj nas vise ovako stititi.

raki
Gost
raki

Sta si uradila gusko jedna ko stalita tebe…deset stavki na racunu idu blazu i lopovima…kako vas nije sramota bre

Dirigent
Gost
Dirigent

Meni je čudno da sam potrošio 40€ struje a moram platiti 108€. To je isto kao kad dođete u prodavnicu na kasu, kupite 20€ namirnica a račun vam je 50€ jer ste koristili korpu a i prodavnica namjerava da kreči. Ja molim da mi se objasni logika.

gargamel
Gost
gargamel

Tako I meni na 92eura struje,i ozbiljno razmisljam da uzmem pravnu pomoc jer vise od pola racuna nije struja koju sam potrosio,jer umjesto da se digne glas za normalna pitanja u baru mi se igramo gorana I cuvamo maslacke I cemprese

JaviSe
Gost
JaviSe

Nemoj tako. Ukusi se ne kritikuju. Neko osjeca da vlast treba da se mjenja radi cempresa, neko radi para, struje, kradje, mita, djece, majki, radnika, penzionera, vlasti…… Svak je dobrodosao.

230V
Gost
230V

A nemojte nam činjet više, pls.

Prč
Gost
Prč

Gospodo ministarka, vi ste jedan monstrum od zene lisen svake emocije prema narodu kojem pripadate. Svaka vasa beskrupulozna odluka ima isto objasnjenje toliko ljigavo i uvredljivo za gradjane i kao sto rekoh bez trunke emocije

gargamel
Gost
gargamel

Ne trebaju meni emocije nego logicno objasnjenje ,narocito me iziritiraju ovi dps-ovci kad ubace ovu nebulozu da svako ko je protiv njih da je protiv drzave a do juce su isli krasti po dubrovniku s tri prsta

Boka
Gost
Boka

Beee,beeee

merishka
Gost
merishka

vlada cini sve da vlada a blazo da struja poskupi i ne vadite se na te izgovore

Send this to a friend