Ekonomija

Sezona počela izuzetno dobro

Etno selo Vuković

Sezona u etno selu “Vuković” u bjelopoljskoj Vraneškoj dolini, u koji su stigli gosti iz Holandije i Francuske, počela je izuzetno dobro.

Vlasnik etno sela Mile Vuković, zadovoljan je početkom sezone, kojoj vremenske prilike nijesu naklonjene, što nije smetalo gostima iz Holandije i Francuske da uživaju u ljepoti Vraneške doline, planine Bjelasice te bistričkog kraja u kojem je smješten manastir Podvrh.

“Naš prijatelj i čest gost Hari Braun prenio je svojim kolegama kamperima lijepe utiske koje je ponio sa ovog prostora što je rezutiralo njihovom posjetom. Riječ je u prvoj grupi, od 70-ak, turista iz tog djela Evrope koji će prema najvama pristizat u kontinuitetu”, kazao je Vuković Radiju Crne Gore.

Pored njih, kako se dodaje, stižu i manje grupe turista koje dođu na jedan dan, a ostanu bar dva tri.

“To potvrđuje ambijent u koji smo puno investirali i u koji i dalje ulažemo”, rekao je Vuković.

Gostima koji ovih dana dođu u etno selo na raspolaganju je i otvoreni bazen prvi takve vrste na sjeveru. Za najmlađe goste spremljeno je puno prijatnih iznenađena, a za one starije ima mnogo toga zbog čega treba da posjete ovo živopisno mjesto.

Pored bogate trpeze, kvalitenog vina i drugog pića, gosti imaju mogućnost da prošetaju kroz netaknutu prirodu a i da koriste više restorana tako da razne grupe i povodi dolaska ne remete mir i užitak gostima.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Domaće
Gost
Domaće

Lijepo. Jedan savet, skloni slike sa čivasom. Koristiš riječ Etno.

Send this to a friend