Ekonomija

Simović o Konjeviću: Vikend političar uživa u komforu privatnih i privatizovanih mikrofona

Naočigled svih građana Crne Gore, poslanik na odmoru Raško Konjević uljuljkao se u komfor privatnih i privatizovanih mikrofona u koje može da priča, a da zahvaljujući neprofesionalnosti medija ne strahuje da će dobiti direktan argumentovan i utemeljen odgovor, kazao je potpredsjednik Vlade Milutin Simović.

On je to kazao reagujući na izjavu Konjevića koji je pozvao Simovića da odgovori do kad će građani plaćati dug Montenegro airlines-a.

<<<Konjević Simoviću: Građani imaju pravo da znaju gdje im trošite novac<<<

 

“Likvidirali bi Raško i Raškovi i MA sa jednakim žarom sa kojim su tjerali strane investitore i sprječavali razvojne projekte, sa žarom sa kojim su pravili ad hoc koalicije da usvoje neustavne zakone kojima će srušiti finansijski sistem. Neće Raško iz komfora i hladovine privatnih i privatizovanih mikrofona za skupštinsku govornicu. Neće, jer tamo može dobiti trenutne i argumentovane odgovore na sve konstrukcije koje sprema u dokolici direktno instrumentalizujući medijsko-interesno-političku grupu. U tim konstrukcijama služi se golim neistinama, saopštavajući da sam ja uhvaćen u nezakonitim radnjama povodom naplate poreskog dugovanja imovinom dužnika. Na tu konstrukciju je više puta dobio jasan i argumentovan odgovor i od resornog ministarstva i od mene”, kazao je Simović.

On je poručio Konjeviću da odgovore na sva pitanja o MA potraže kod svoje družine u SDP-u.

“Kod onih koji su u ime SDP-a u kontinuitetu dužem od deceniju ipo bili uvijek po dvojica u Upravnom odboru Montenegro erlajnza, a u Aerodromima Crne Gore imali još značajnije upravljačke pozicije. Neka se prvo okupe svi zajedno, pa neka se međusobno propitaju i dogovore. Iznijeli smo kao odgovor na politikanstvo samo činjenice, ali se Raškov servis uključio neprofesionalno dajući novu priluku Meceni da nastavi iznošenje neistina kako bi Raškov servis istog dana u istoj emisiji pokušao da poklopi činjenice. Zato se mi više nećemo baviti odgovorima na politikantska pitanja i konstrukcije jer Vlada nema svoj servis, nego ćemo energiju i vrijeme usmjeriti na stvaranje pretpostavki za opstanak i razvoj privrednih subjekata u ovom važnom segmentu svake ekonomije, a posebno naše, imajući u vidu njihov multiplikativni značaj na ukupni razvoj Crne Gore – i do sada i u budućnosti”, poručio je Simović.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pjetro
Gost
Pjetro

e gle pogleda e gle mudrosti iz ociju e gle diiike???? a bjezi a bjezi. Vazno je kredite da si obezbjedio mrcenim poljoprivrednicima jer ne znaju dje ce od para

\"Sime\"
Gost
\"Sime\"

Sto ne pustite odgovor Konjevica,

Vojin vukovic
Gost
Vojin vukovic

Aha Konjeviću!

Zrno
Gost
Zrno

Jasna interesna linija Konjević-Đurišić-Krivokapić-Vijesti.

Send this to a friend