Ekonomija

Simović u Pljevljima: Ovdje se vrijedno i odgovorno radi

U Pljevljima se vrijedno i odgovorno radi, što potvrđuju rezultati ostvareni u prethodnoj godini, kroz brojne realizovane projekte, ocijenio je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin Simović, ističući da to nije samo zapažanje Vlade i lokalne samouprave, već te poruke dobijaju i od građana Pljevalja.

Kako je saopšteno iz Kabineta potpredsjednika Vlade za ekonomsku politiku i finansijski sistem, Simović je dvodnevnu radnu posjetu Pljevljima započeo sastankom sa rukovodstvom Opštine.

“Građani Pljevalja svjedoče o brojnim benefitima realizovanih aktivnosti kroz značajne i zajedničke projekte lokalne samouprave i Vlade, u saradnji sa međunarodnim partnerima, a kojima su napravljeni značajni iskoraci u podizanju kvaliteta života građana Pljevalja”, kazao je Simović.

Takođe je ocijenio da će se intenzivno i odgovorno nastaviti aktivnosti na rješavanju ekonomsko-socijalnih i drugih pitanja, što je ključna tema i u kontinuiranim razgovorima sa privrednicima iz ove opštine.

Ministar je podsjetio da je 2017. godine Vlada donijela više odluka kojima je opredijelila značajna sredstva za realizaciju brojnih projekata u Pljevljima.

“Time je jasno pokazan odnos Vlade prema sjeveru, prema Pljevljima, prema svim građanima Pljevalja”, istakao je Simović.

Posebno važnim ocijenio je to što je napravljena dobra mjera projekata usmjerenih na razvoj gradskog jezgra, kao i seoskih područja.

Potpredsjednik Vlade je istakao da Pljevlja raspolažu izdašnim potencijalima da se na planu razvoja opštine, zapošljavanja, posebno mladih ljudi, poboljšanja kvaliteta života i životne sredine postigne još više, što će biti zajednički zadatak i odgovornost u narednom periodu, lokalne samouprave, Vlade, posebno lokalne privrede.

Komunikaciju, kako je kazao, treba intenzivirati i sa građanima, što će biti najbolja garancija uspjeha novih projekata koji će se realizovati u skladu sa njihovim potrebama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zdrav
Gost
Zdrav

U pljevljima se izuzetno neodgovorno radi na neplaćanju poreza od strane velikih kompanjija kao i malih i srednjih preduzeća koja su bliska lokalnoj i državnoj vlasti.

jopetja
Gost
jopetja

“Svetska zdravstvena organizacija u svom izveštaju dala je smernice i preporuke koje niko niti čita, niti koga interesuje. Tamo je jasno navedeno da je svaki četvrti ili peti rano preminuli Pljevljak, preminuo zbog zagađenja vazduha”Evo predloga kako doci do novih glasaca u daljem periodu ostavljanje testamenta sa blanko potpisanim glasackim listicima u trajanju narednih 50 godina.

Raki
Gost
Raki

A sta se to radi na sjeveru…kako vas nije stid vise da lazete pred izbore…sve ste unistili…reci mi jednu stvar sta crna gora proizvodi..ni jedan saraf ne umije prozvest…samo zajmite i plhackate

Send this to a friend