Ekonomija

Slovenački novinar u studijskoj posjeti Crnoj Gori

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore je, u cilju promocije turističke ponude za predstojeću ljetnju sezonu, organizovala studijsku posjetu slovenačkog novinara Igora Fabjana, koji piše za prestižne slovenačke medije Delo, Slovenske novice, Horizont, Naša žena i Potovanja in stil.

Kako je saopšteno iz NTO, za novinara je organizovana posjeta nacionalnim parkovima Biogradska gora, Durmitor i Skadarsko jezero, gdje je imao priliku da fotografiše neke od najljepših netaknutih crnogorskih predjela.

Upoznao se i sa ponudom seoskog turizma prilikom obilaska sela Godinje u Crmnici, gdje je organizovana degustacija vina u tradicionalnom vinskom podrumu i seoskog domaćinstva Karadžić u selu Kovačica na Žabljaku.

“Kada je u pitanju ponuda promorja, on je posjetio Budvu, Tivat, marinu Porto Montenegro i luksuzno turističko naselje Luštica bay, a novinaru je organizovana i vožnja brodićem po tivatskom zalivu gdje je obišao Ostrvo cvijeća, Sveti Marko i Gospu od Milosti”, naveli su u NTO.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u okviru nove turističke kampanje “U društvu prirode” realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i tržište Slovenije.

“Studijska posjeta slovenačkog novinara realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Žabljaka, Bara i Tivta. Očekuje se da će ova posjeta rezultirati pozitivniim člancima i reportažama o našoj turističkoj destinaciji”, poručili su iz NTO.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ringeraja
Gost
Ringeraja

Predstojeca turisticka sezona!!?? Organizovano za jedbog jedinog novinara!???? Ajde, vazno je da se nesto desava.

Send this to a friend