Ekonomija

Socijaldemokrate traže konsultativno saslušanje zbog Aerodroma

Foto: CdM

Poslanik Socijaldemokrata i član Odbora za ekonomiju, finansije i budžet Boris Mugoša podnio inicijativu Odboru za organizovanje konsultativnog saslušanje povodom aktuelne teme modela daljeg razvoja Aerodroma Crne Gore.

“Ovo posebno iz razloga jer se radi o strateški važnom državnom resursu. Osim toga danas je organizovan okrugli sto povodom završetka javne rasprave, na kojem je otvoreno dosta dilema. Poslanik Mugoša je predložio da na konsultativno saslušanje Odbor pozove ministra saobraćaja i pomorstva, predsjednika Odbora direktora i izvršnog direktora Aerodroma”m saopštili su iz SD-a.

<<<SD ne ruši koaliciju, DPS-u poručili da imaju bolje rješenje za Aerodrome<<<

Predsjednik Socijaldemokrata i predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović, na konferenciji za štampu održanoj 7. avgusta, izjavio je da je pitanje daljeg razvoja Aerodroma izuzetno važno razvojno državno pitanje o kome se mora voditi diskusija u Skupštini Crne Gore, na čemu će on kao njen predsjednik posebno insistirati.

 

Tags
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Ja znam da bi Bosnjaci sve dali u zakup ili prodali da mogu , jer tu ipak nema patriotizma , briga njih za ovu Drzavu , a DPS se zna samo korist po cijenu svega ….Zeljezara , Kap …da ne nabrajam dalje

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Ovi iz SD samo misle o svojim interesima briga njih za državu.Ista priča kao sa Investicionim Fondom iz Katara koji su šćeli da ulože300 miliona ali Ranjo nije mogao da se ugradi.SD Ranjova škola.Mićašu goni šetočine.

Mirza
Gost
Mirza

Ovi SD se bas trude da obore cijenu koncesija, pravo pitanje je za koga rade sve to?

Send this to a friend