Ekonomija

Spajić: Američki investitori zabrinuti zbog nekontrolisanog rasta potrošnje rebalansom i novim budžetom od preko 400 miliona eura

Eskobar i Spajić

Predsjednik Pokreta Evropa sad, Milojko Spajić je završio radnu posjetu Sjedinjenim Američkim Državama, u toku koje se sastao i sa Gabrijelom Eskobarom, zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara u Birou za evropska i evroazijska pitanja i specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan, kao i više drugih američkih zvaničnika i investitora.

“Američki investitori u crnogorske obveznice su pohvalili ekonomske rezultate programa “Evropa sad”, čemu svjedoče sjajne prognoze rasta crnogorske ekonomije, rast prihoda i smanjivanje sive ekonomije na tržištu rada. Oni su pozdravili korak unaprijed sa programom Evropa Sad i najnižim deficitom u Evropi na kraju septembra (prije rebalansa), ali i izrazili zabrinutost zbog nekontrolisanog rasta potrošnje rebalansom i novim budžetom, od preko 400 miliona eura”, kazao je za portal RTNK Milojko Spajić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Laban
Gost
Laban

Ti si kriv zato jer si podigao potrošnju,ostavio zdravstvo bez para,a na prihodnoj strani nisi dobno investicije i zaradu .

Emilia
Gost
Emilia

Ne trebaju nama Americki investitori.Mi jos cekamo investicije od miljardu eura iz Japana,koje je sam Spajic sredio,jos u vrjeme dok je on bio odgovoran za budzet.Bolje bi bilo da je otisao do Japana da provjeri gdje je “zapela” ta miljarda. Kad te investicije stignu onda nece biti “problem”sa budzetom i americkim investitorima.

, , ,
Gost
, , ,

Može li biti što ogavnije od izjave Spajića da će kupiti stan u Podgorici da bi dokazao građanima da neće da ide iz CG. Nadam se da ćeš brzo dokazivati to svoje “relativno” bogatstvo i porijeklo imovine. Da ne zaboravimo nakon tajnog zaduženja od 750 miliona € ubrzo je kupio novi Mercedesov auto, a evo prije neki dan najavi i… Više »

Emilia
Gost
Emilia

Do kada taj covjek misli lagati? Neka pokusa sa onim investitorima iz Japana,koji su mu obecali investicije od miljardu eura .

Pero
Gost
Pero

E zamisli ovu njegovu izjavu.
Ćovjek koji je glavni krivac ukidanje doprinosa za zdravstveno odiguranje, inflaciju,….

Higgs
Gost
Higgs

Hahahaha dakle čuli su za “Evropa sad” 😂

Pedja*
Gost
Pedja*

Znaci nista od plata 1000 €. Svak vas je vise provalio .

Sve vi cvjetalo
Gost
Sve vi cvjetalo

Jesu li to oni investitori koji ne ulozise centa dok si ti bio ministar finansija?

Perun
Gost
Perun

Dali narodu ono sto je narod uplacivao za zdravstvo i ubijedili ga da su mu dali nesto svoje,probajte gradjani da ne placate rezije vec od naredne plate nego taj novac trosite na druge stvari pa.da vidimo kako cete proci…

Milos BD
Gost
Milos BD

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ti si zaduzio samo 750 miliona🤣🤣🤣

Hogar
Gost
Hogar

Spajić je jeftini prevarant koji se obogatio za godinu dana vlasti a Cg ekonomiju usmjerio ka bankrotu.

Tara
Gost
Tara

Ovaj amerikanac..previse prkosi drzavi CG..Treba ga opomenuti!

Njegoš
Gost
Njegoš

Jesi li im objasnio da je to sve tvoja zasluga i da će plate biti 1000€??

Mitar
Gost
Mitar

?????????????????? Jel? Hmmmmm ko li je ono odgovoran za to da mi je znat? Biraci ovoga gospodina da vas pitam direktno: ko je odgovoran za to? Milo Đukanović i dps jel tako?

Ivan
Gost
Ivan

Milo im je i DPS ostavio punu kasu bez dugova a oni su se pceli zaduzivat 😂😂😂

Dehan
Gost
Dehan

Koji Američki investitori ? Je li ijedan uložio 1€ u cg?

Send this to a friend