Ekonomija

Svježe meso i suhomesnati proizvodi-100 odsto domaće u Voli marketima

Kompanija Voli je uspješnu saradnju sa domaćim proizvođačima unaprijedila kroz poseban partnerski odnos sa proizvođačem mesa i suhomesnatih proizvoda koje se proizvode na farmi u Spužu i sa razlogom nosi epitet- domaće.

U Voli marketima će potošačima biti dostupno svježe meso čiji kvalitet prevazilazi uvozno, a pored toga, od velikog je značaja to što će ovaj delikatan proizvod u vrlo kratkom roku biti transportovan iz klanice do vitrine Voli marketa. Meso sa domaće farme koje se ne uvozi i ne zamrzava predstavlja siguran izbor za potrošače.

Pažljivo odabrano, u svakoj fazi proizvodnje posebno kontrolisano, predstavlja garanciju da svakog dana, u svakom trenutku, u Voli vitrinama možete pronaći zdrav i kontrolisan proizvod, najbolji izbor za vašu porodicu, kvalitetno svježe meso sa domaće, crnogorske farme. Osim svježeg mesa, u ponudi će biti suhomesnati proizvodi od svinjskog mesa koje se na tradicionalan način suši na Njegušima. U paleti proizvoda je njeguska kobasica, suva pečenica, suvi vrat i pančeta, kao i pomenuti proizvodi u praktičnim slajs pakovanjima. Posebno treba istaći domaći suvi pršut koji će se u prodaji naći od 1. septembra.

Imajući u vidu da su trenutno količine ogranične, svježe meso je dostupo u većim Voli marketima u Podgorici, Nikšiću, kao i primorskoj regiji, a suhomesnati proizvodi će biti dostupni u svim marketima Volijevog lanca. Sigurni smo da će potrošači prepoznati kvalitet i neprevaziđeni ukus tradicionalnih crnogorskih proizvoda.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vlajo
Gost
Vlajo

Niksen nemoze da proizvodi koliko Voli moze da prodaje(zahvaljujuci nama),jer ima svoje prodavnice dje plasira proizvode.Deklaracije moze svako da odstampa i u klanice da ih pecatira,a na farme koje drzi zivotinje se ne hrane na domaci nacin nego na hranu koju uvoze

Zozon
Gost
Zozon

Uvoz iz Španije i Argentine tako bar piše na deklaraciji junećeg i svinjskog mesa

Danilo
Gost
Danilo

Lako je ovo provjeriti odeš na farmu i vidiš, mozes traziti da vidis i linije za preradu mesa. Na zalost mnogi po cjeli dan vise na kompjuter pa ne znaju šta ima ni u ulici ukojoj zive, a kamoli po gradovima i selima u CG.

Ivan
Gost
Ivan

Znaju znaju dje su kafane i kladionice. To odlično znaju

Stari
Gost
Stari

Gluposti

Lipovo
Gost
Lipovo

Nekada: ,,mala lazz, velika lazz, statistika,,
DANAS: ,,mala lazz, velika lazz, menadzer prodaje,,

Zogu
Gost
Zogu

Ne sprdajte i ne pišite gluposti… Niksen tovi te svinje, a kad ih zakolje suši ih, malo je takvih ali nadje se

Marko
Gost
Marko

Hahaha

Slavko
Gost
Slavko

Uvoze meso iz Holandije koje je po zakonu za unistavanje, nidje u Evropi ne smiju da ga prodaju pa kod nas zavrsi…

Knez
Gost
Knez

Ziva istina

Maksuzija
Gost
Maksuzija

Odaaaaavno pršuta ne valja ništa u Niksan, a prije su bili nedoder.

Animus
Gost
Animus

Niksen nema domace evo 20 god…kakva je to prevara pisati na proizvodu da je nesto domace ili prouzvedno u CG, a da je meso uvezeno iz Belgije, Holandije i sl? I to ne samo Niksen! Kako moze na etiketi proizvoda pisati “Crnogorski prsut ili vrat”, a da je meso uvezeno!!?? Uveze meso, susi ga na Njegusima ili dje god, a… Više »

Zogu
Gost
Zogu

Ne pametuj časti ti… slabo je bucaš i ti i ukućani ti…

Send this to a friend